Den sista träningen innan Taikai

Idag har jag stressat som en liten idiot och på gund av diverse personalaktiviteter dragit på mig 2,5 timmas övertid. Inte det smartaste såhär i efterhand... Sedan höll jag på att krocka i Rydsskogen nu ikväll. Tänk overallsklädd student, en hand på styret, den andra greppandes en burk med öl och ögonen någon helt annanstans än dit han ska.

Det här är det enda av min dag som jag tänker nämna som inte handlar om kendo så alla icke kendointresserade kan sluta läsa. Det kommer att bli ett osammanhängande inlägg har jag på känn, men vi kör ändå.

Började med att susa genom vinden till Ryd och träningslokalen för helgen. Undersöker ingångarna, ingen som hunnit komma och öppna igen. Lägger märke till två killar som kollar lite kontsigt på mig. Men går man omkring med shinaifodral på ryggen och rustningsväska lite här och där slutar man nästan lägga märke till detta. Väntar och ser sedan en lite Armé av kendomänniskor komma traskande. Blir insläppta och någam inuter senare uppdagas det att de två killarna som passerat utanför kommer från Växjö kendo, lite av en överraskning då vi trott att de skulle komma först imorgon. 

Så vi byter om och börjar fundera över vem som ska hålla passet. Lite så där lagom planerat känns det som. Så Nisse ryckte in och räddade dagen. Och så tränade vi en massa. Det kändes helt okej, för första gången på länge fick jag köra riktig ji-geiko mot Nisse. Det var riktigt kul, vad jag önskar att han kunde träna med oss oftare och att jag kan pallra mig till lite fler lördagspass kanske där han dyker upp ibland. Sedan körde jag mot en som hette Christian i Växjö, det var också kul och jag försökte att attackera en massa. Blev en mot Erik också där vi tränade på att jag skulle sträcka ut ordentligt. Ska försöka tänka på det imorgon. Sedan blev det fri Keiko, körde lite mot Johanna och lite mot Stina och sedan hade jag, Stina och Lollo lite graderingsträning också. Det kändes bra att få lite tid över till det i lugn och ro.

Efter stretchingen klippte vi mina Men-himo(?), banden som man knyter runt Men. Vill inte ha någon domare som kommer och klipper av dem imorgon. Sedan blev vi sittade, nu gick jag verkligen på övertid och fånade mig nog ganska mycket. Tillslut bestämde vi oss att det var dags för att duscha. Tji fick vi för omklädningrummet vi delade duschar med var invarderat av fotbollskillar. Så vi gick och märkte upp ett par omklädningsrum vi ska ha imorgon med tejp och skrev tjejer med stora bokstäver. Sedan så väntade vi, packade ihop våra saker, pratade onödigt högt i vårt omklädningrum, men de fattade inte vinken, utan jag fick gå och fråga om de inte var klara snart. De hade eftersnack eller nått så de gav sig av på en gång.

Sedan var jag allmänt flummig och försöker nu förtvivlat lugna ner mig så att jag kan sova. Det hjälper inte att ena katten är precis lika galen som jag känner mig och rusar omkring efter bollar hit och dit, mycket roande, hon kom nästan fram och tänkte ta godis ur min hand idag, ska öva mer.

Dags att avsluta, imorgon ska vi ta oss igenom en turnering och klara en gradering.

Det Negativa: För mycket stress för lite tid
Det Positiva: Kendomänniskor

Hepp hepp hepp, så håller vi tummar och tår för LBK imorgon.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0