Mera, mera, mera!

Kvavt och kvalmigt, både ute och inne, imorgon blir det garanterat t-shirt på jobbet! Annars har jobbveckan fortsatt i samma stil, man försöker fixa problemen som hopar sig och när man fixat det mest akuta och vänder sig om för att pusta en stund dyker nästa upp snabbare än blixten. But thats life, borrar ner huvudet och fortsätter, det kan ju inte fortsätta för alltid, mycket lär man sig i allafall.

Avslutade dagen med kendoträning. Cyklar genom rydsskogen i mina egna tankar när det plötsligt hörs: "Matilda! Matilda!" och en Lollo kommer flygandes, hon hade sprungit lite som uppvärmining till passet. Mycket duktig gjort, önskar jag kunde orka sådant. Annars var temat för dagens pass "Ge allt! och lite till!" det var i allafall känslan jag fick redan under uppvärmingen. Genomsvettig efter tio minuter, salen var varm och torr som vanligt. Sedan blev det på med rustning rätt så snabbt och köra lite grunder. Jag försökte tänka på att göra ordentliga attacksteg, blev lite hoppsasteg ibland, men när jag verkligen tänkte på det så gick det bättre. Så nu ska jag försöka hugga lite hårdare också och försöka få ihop det hela till någonting snyggt och bra. Sedan så delade vi upp oss och körde rustningsträning. Blev en del kontringstekniker, både kontra Men med Kote och Do. Det gick rätt så bra med Kote, Kote är nog mitt favortihugg de flesta gångerna. Det gäller att blir snabbare hela tiden bara och det är mycket lättare med Kote än med Do. Do är det svåraste hugget just nu tycker jag, så lätt att komma för nära, att inte riktigt hinna med och att träffa någon helt annanstans än där man ska. Jag försökte att hugga ordentliga Men också då jag skulle attackera och att göra dem så snabba och med så bra attacksteg som möjligt. Det gick lite i vågor idag, vissa gånger kände jag mig snabb, medans andra blev det helt fel.

Sedan blev det ji-geiko, jag försökte, och lyckades en hel del, att hålla mig i mitten, vilket är en bra början. Efteråt var jag sjukt trött och blöt precis överallt. Lite stretching, lite prat och sedan cykling hemåt. Jag kan ju säga att jag har försökt skriva det här inlägget i en timme nu. Men så skulle jag leka lite med vippan och sedaan så ringde fina Johan och sedan så skulle det lekas lite mer med vippan och matas med godis och ja, nu är det hög tid att sova. Så det ska jag göra, bara två dagar kvar av att borra in huvudet i väggen och kämpa på, det ska jag nog klara av.

Det Positiva: Att känna framsteg i alla dess former
Det Negativa: Trötthet i kroppen och för lite tid för det viktiga.

Give it all you have and than do it again, better.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0