Springtur i Gi och Hakama

Överlevde denna vecka också, det var på håret, men med lite vilja och lite vatten så gick det.

Igår så gav jag mig av ovanligt tidigt till Dojon, jag, Lollo och Johanna skulle nämligen springa Rydssprånget, ett litet evenemang som äger rum i Rydsskogen. 2,5 km siktade vi på och så skulle vi springa i Gi och Hakama var det bestämt. Kul grej och bra marknadsföring. Sagt och gjort väl ombytta knallade vi iväg mot spåret och blev tittade på, naturligtvis. Sedan blev vi ännu mera tittade på när vi kom fram och pratade om också. Hehe, alla undrade vilka de te tjejerna i konstiga kläder var. Sedan så sprang vi, gick kortare sträckor och jag höll på att flyta bort i värmen. När vi kom i mål uppmärksammade speakern på oss också, så marknadsföring blev det minsann. Det var trevligt, efteråt blev det ännu trevligare med Johannas matmuffins. De skulle ha möte innan träningen om juniorlägret så jag hängde med och sällskapade. Nu vet jag hur en person som tror att han ska äta vanliga muffins ser ut när han plötsligt känner smaken av bacon och gräslök, rätt så kul.

Helt slut när träningen väl skulle börja, ont i huvudet, förmodligen för lite vatten under dagen trots att jag sörplar i mig flera vattenflaskor på jobbet. Så jag var inte övertaggad direkt, hoppades att jag skulle klara av och ta mig igenom hela passet. Kalles tema var "jaga" så vi jagade varandra efter varje attackövning och försökte bli snabbare. Min ben och fötter är inte riktigt i synk med mina hugg. Men jag försökte så gott jag kunde framåt och det ska jag fortsätta med, Johanna ska börja fösa mig i kakarigeiko så jag får upp farten lite mer. Vi körde lite hiki-teknike också, bakåt-tekniker och det har vi inte gjort så mycket och det är svårt. Jag måste dessutom på något vis bli av med min rädsla för att kasta mig bakåt snabbt. Jag måste bara klura på hur det ska gå till, ska fotsätta jobba med snabbheten framåt så länge. Mot slutet fick vi köra ji-geiko också, är hyfsat nöjd, kände mig rätt snabb ibland och fick till en Kote som jag fortfarande minns och glädjer mig åt.

Naturligtvis var huvudet piggt som attan när passet väl var avklarat. Naturligtvis förhandlade jag med mig själv om att basta bara lite. Naturligtvis blev det lite längre än tänkt. Naturligtvis somnade jag alldeles för sent och började alldeles för tidigt. Men dagen började ganska bra ändå, världen är rätt så härlig klockan 6 på morgonen, fast det kanske beror på att jag egentligen inte är så mycket för människor och vettiga människor med vettiga jobba cyklar inte omkring innan klockan 6 och planerar sin dag i huvudet.

Nu ska jag duscha, sedan får vi se.

Det Positiva: En fin träff som känns hela vägen.
Det Negativa: Att inte riktigt orka ge det där lilla extra som krävs.

Can we tray and do this together...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0