Kendodags igen

För första gången på evigheter, kändes det som i allafall. Var det dags för kendoträning igen! Jag kan inte påstå att jag var överpeppad innan, mest beroende på den mängd falukorv och potatismos jag smällt i mig. Men när jag väl var där kändes det ungefär lika roligt som vanligt. Vi var hela 14 stycken som tränade, de som började i höstas har nämligen gradering på lördag så det var många av dem som kom, vilket var toppen kul! Vi övade mest grundtekniker och i slutet blev det även några ji-geikos. Jag måste tänka på att ha spetsen på shinaien framåt hela tiden, den vippar en massa. Och sedan ska jag inte tänka på att ta poäng under ji-geiko utan bara göra mina tekniker. Jag tror jag har blivit för tävlingsinriktad, mpste försöka hitta en balans där.

Efteråt blev det bastu, det var mycket trevligt som vanligt och den var inte så förfärligt varm heller. Sedan sällskapade jag med Lollo till Skäggetorp.

Idag blir det en tur till Hampus, ska åka med Jossan ut när hon slutar jobba. Det är härligt väder med sol och snö och inte lika många minusgrader som i tisdags så det blir nog en härlig tur. Måste passa på att rida i solen så mycket jag kan, två veckor framöver blir det förhoppningsvis till att jobba om dagarna. Ibland så rullar det helt enkelt bara på, men jag sökte ett jobb igår ändå så jag känner i allafall att jag inte bara flyter med.

Nu ska jag börja dra mig hemåt och byta om till ridkläder.

Det Positiva: Kendo
Det Negativa: Dåliga vanor sitter i

Want, want, want, thats my life

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0