Det är vad det är

Livet är vad det är, man kan bara göra sitt bästa för att förändra det man inte gillar.

Hade en underbar helg med familj på besök. Elinor stannade fån fredag till söndag och resten kom ner under lördagen. Jag fick en röd glänsande cykel som jag försöker bekanta mig med och en orkidé som jag hoppas att jag inte tar livet av. Sedan åt vi scones, gick ner på stan och åt grekisk lunch och sedan så fikade vi med annanaspaj hos mig, då gjorde Johan oss också sällskap. Det var en trevlig dag.

Söndagen tillbringade med en ridtur i djupsnön med Joker och Hampus. Elinor hade träningsvärk efteråt, hehe, så kan det gå när man har roligt. Det var trevligt, första gången på länge som jag tävlade med Elinor på en häst. Hampus fuskade för att vinna, han vägrade att stanna nä vi skulle. Sedan bytte vi på slutet och jag vågade mig på att galoppera på Joker också, det gick finfint.

Efter att ha följt Elinor till tåget tillbringade jag resten av kvällen med Johan. Sedan har jag jobbat två dagar, men nu får vi se vad som händer igen. Har lite på gång, men inte förrän om någon vecka. Ridtur igår igen på Hampus blev det. Vi red i den ännu djupare snön på vallen. Joker hatade oss efter det tror jag. Hampus var superglad och rätt så pigg. Vi tävlade lite uppför och galopperade, blev lite springande hemåt då, men som tur är orkar de inte vara så snabba i snön.

Nu blir det kendo resten av veckan. Nybörjarstart idag samtidigt som vi ska ha tävlingsträning. Träning imorgon också och sedan åker vi på fredag med siktet inställt på en kendohelg i malmö, Johan ska också hänga med och kolla! Inser plötsligt att jag måste läsa rapport och jobba med den hela dagen imorgon för att hinna. Sedan borde jag hinna med att träffa de andra som ska opponera och kolla så vi inte har samma frågor. Plötsligt är jag rätt så glad att jag inte jobbar. Åtminstone denna vecka. Bäst att jag sätter igång

Det Positiva: Snart ansöke vi om examen här!
Det Negativa: Inga klara besked.

Life is pretty great anyway...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0