Beginning

Veckan har börjat med dunder och brak. Började med världens struldag på jobbet, trött och halvsur efteråt. Sedan myste jag hos Johan, vi gjord pizza och kollade på Sherlock Holmes, den var mycket bra. Tack vare honom kom jag också upp ordentligt i morse och kunde bege mig till ännu en dag på jobbet. Bättre dag idag, men det känns lite halvskakigt, inget är stabilt på något håll. Men vi ska klara av det här och på allt att bli tip-topp igen, proverna börjar rulla in och det gäller att hänga med och hålla efter hela tiden.

Efter arbetsdagens slut begav jag mig till Hampus och hade en härlig skogstur i solen. Hoppade över en stock på en åker och han lyssnade riktigt bra, måste bara tänka på att göra vändningarna med ytterskänkeln och inte bara tyglarna. Han var härlig och glad idag sedan blev han lite skrämd av ett rådjur och då blev det lite upp på tå ett tag.

Nu när jag kommit hem var Fläcken världens modigaste katt. Hon var inte så leksugen idag, men hon har kommit ut flera gånger från under sängen och spatserat omkring och sedan satt sig och ätit då jag suttit vid datorn alldeles bredvid. Är så stolt över henne. Nostippen kikade lite i lådöppningen, åt lite godis och lät sig bli klappad med vippan lite gran. Det går framåt med små små steg.

Dags att sova nu, lång dag imorgon också, längtar så till helgen, vad det än blir som händer då.

Det Positiva: Härlig vår
Det Negativa: Slut på allergitabletter

En dag med sol...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0