Ännu fler blåmärken

Efter torsdagsträningen är jag blåslagen lite överallt igen. Högerarmen har börjat ta ordentlig färg och vänster axel pryds av ett lila vackert blåmärke. Det är torsdagar i ett nötskal det! Det var Anders som höll i passet och Kalle var sempai. Vi var sex stycken totalt, hälften killar, hälften tjejer. Vilket betyder att det är upplagt för tjejerna mot killarna. Vi körde kendobol som uppvärmning och jag blev svettig redan efter den. Det är en kul lek och denna gång gick det snabbt och smidigt med många skratt. Träningen fortsatte i ett högt tempo, lite teknikträning till att börja med, men sedan gick vi över till att köra lugna kakarigeiko följt av full fart i jigeiko. Jag hade inte samma känsla som i onsdags tycker jag, men det var helt okej.

När jag trodde att jag skulle falla ihop i en lite hög så blev det en välbehövlig vattenpaus. Bra för mig att knyta om Men också. Kände mig betydligt piggare i huvudet efteråt, men armarna var fortfarande lika trötta. Blev ett varv ji-geiko till som var riktigt jobbig. Sedan var det av med rustningen och köra haiasuburi i fem minuter. Kom in i en lite rytm där, det handlar mer om vilja än ork där på slutet.

Att tänka på från detta pass: var mer flexibel, låt bli att tänka, träna mer på tvåstegstekniker, kortare attacksteg närmare marken så blir det snabbare och bättre.

Efteråt blev det bastu, det var härligt även om jag var lite halvt borta av all värme. Utanför Dojon hände mindre roliga saker så man blev lite skakig och var glad att vi var så pass många som vi var.

Det Positiva: Att träna kendo tömmer verkligen huvudet.
Det Negativa: Obehagliga människor.

The sun shines

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0