Underbara helgen <3

Helgen började med en helt galen jobbkväll på simhallen. Hur mycket folk som helst och jag fick ta på min strängaste badvaktsmin och ha visselpipan ständigt redo i handen. Ungar som sprang hit och dit, hoppade/dök från bubbelpoolar och broar, klättrade omkring bland växterna och åkte utan båtar i rutchkanan. Jag och Kristoffer bevakade och det slutade i princip att man gick varv efter varv och "vallade" busungarna framför sig. Blev kvar ända till elva också eftersom städningen tog tid och det var sega dykare i vattnet. Skönt att cykla hem och krypa ner i sängen kan jag säga.

Uppe och iväg till kendon på lördagmogon. Dit kommer man och möts av en obert som slagit upp tån och blöder en hel massa. Det slutade med att Johanna improviserade ett pass medan Andreas fick skjutsa Robert till sjukhuset. Förhoppningsvis så var den inte bruten utan han förlorar bara nageln, kanske för alltid. Vi hade kata första timmen, 1-5, vad jag måste börja jobba med mer nu är nog inställningen att verkligen mena alla rörelser så att det syns. Annars så börjar jag få kolla på alla stegen vilket är jättekul! Andra timmen blev det en massa ji-geikos. Försökte tänka på att attackera en massa och jag tyckte faktiskt att jag tänkte och analyserade mindre än vad jag brukar! Sedan blev jag lite påeldad av att köra mot Johanna också som skriker åt en att man ska kämpa mer och så är hon så bra på att se vad man behöver öva på och då skapar hon situationer där man får öva på detta. Till exempel har jag problem med att möta upp och "buffa" för att sedan göra en attack ut. Jag blir väldigt lätt stel och spänd så jag fick öva en massa och tillslut lyckades jag med någon attack helt och hållet. Sedan skriker hon "Kom igen, kom igen, attackera mera!" vilket gör att man tänder till lite extra. Så jag kände mig rätt så nöjd, lite för mycket framåt blev det eftersom jag vid något tillfälle missade att matchen var slut utan attackerade stackars oförberedda Joel ändå. Inte så bra, men då var jag ju i allafall på G.

Sedan fortsatte lördagen med att umgås med Johan. Först cyklade jag ut till Tornby och handlade vin och sedan mat på Maxi där jag mötte Johan. Sedan cyklade vi hem till mig och filosoferade en massa, åt varma mackor och cyklade iväg till ikea som hade stängt så det blev inte så mycket med de planerna. Istället blev det ost, kex och vin tillsammans med en massa prat. Efter ännu mera trevligt prat blev det efterrätt också, after eight, glass och persika. Blev lite snurrig av vinet och lite fnittrig, en mycket trevlig känsla, det kan ha gjort till att Johan vände mig upp och ner och jag samtidigt fick en skrattattack. Sedan sov vi länge, länge på söndagen vilket jag verkligen behövde och så hade vi shoppingdag också. Mest Johan som shoppade, men jag hittade några tröjor och lite saker på ikea. Det blev en bra dag som avslutades i lugn och ro med lite samtal hemhem med mitt nya mobilabonnemang.

Nu började veckan mindre lovande med att det inte kom något blod idag, men jag lever fortfarande på att helgen var så bra så jag är glad ändå.

Det Positiva: Umgås <3
Det Negativa: För lite sömn i veckan.

When you hold me, in your arms so tight...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0