Lördagskendo

Vi fortsätter med Kendon i lördags eftersom den startade mina helgdagar. Blev en stressad och sen lördagsmorgon eftersom jag låg och drog mig till tio och sedan slängde i mig frukost, mitt i alltihopa, när jag borstade tänderna ringer mamma så det blev lite prat med henne samtidigt som jag cyklade och bitvis ledde cykeln, kedjan hoppade såklart, mot träningen. Blev i allafall något lugnare när jag kom fram och kunde byta om.

Den timmes kata som följde var mycket trevlig. Även om 3:ans steg inte riktigt sitter som de ska hela tiden. I 1:an och 2:an får jag dock börja koncentrera mig på detaljer. Sedan gick vi igenom lite på 5:an också och då ska jag tänka på att när jag hotar Kote så ska shinaien framåt och inte bara uppåt. Sedan blev det dags för rustning, Nissepass denna dag så det blev mycket fart och fläkt och kontringstekniker. När man skulle kontra Men med Men så fungerade det inte riktigt. Sedan så körde vi med oavbrutna attacker under en hel minut och det var riktigt jobbigt. Tillsist var det också dags fö ett varv ji-geiko, vi var sex stycken så det blev ingen vila alls, vilket för min del resulterade i överhettning och en ofrivillig paus när jag körde mot Lollo för att dricka vatten, blöta tenugi och knyta om Men. Kunde därför köra den sista mot Anders också, men det kändes att jag var lite svag.

Så vad har jag mer att tänka på nu? Jo, jag fick hjälp av Robert med buffandet och jag ska trycka ner mottagarens hand mer, då blir jag starkare eftersom jag komme närmare. Sedan så måste jag tänka på hur jag öppnar Kote eftersom jag fortfarande gör det för lågt. Efter varvet med ji-geiko fick vi ta av oss rustningarna och köra armhävningar, situps och rygglyft, jag var inte den enda som tänkte onda tankar om sensei tror jag, men det kändes bra i allafall. Måste komma igång och träna hemma så det inte blir så jobbigt, tar ju ändå bara tio minuter så det borde jag kunna klämma in.

Nu så gäller det lunch och sedan mer labbande.

Det Positiva: Kator <3
Det Negativa: Kan verkligen inte göra situps.

Itch, Ni, Sun, Shi...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0