Bowling och biltur

Så kom Lördagskvällen och det var dags för bowling med Johan, hans bror med sambo och farbror med familj. De första släktingarna jag träffar utanför den närmaste familjen. Det var mycket trevligt och jättekul med bowling. Var på ett nytt ställe som jag tyckte var fint och sedan gick det ganska bra på bowlingen också, bättre än vad det brukar. Fick till och med två strikar i rad! och en del stärrar också. Så då blev det förstås extra roligt. Vi körde tjejerna mot killarna också och vi tjejer vann. Efteråt gick vi till en grekisk esturang med kolgill. Min blick föll på den vegitariska mixtallriken med hallomi och bestämde mig på fläcken att det skulle jag har. Riktigt gott var det, men mycket mat, orkade inte riktigt allting, men ska absolut gå dit igen, måste ju testa fler rätter.

Kvällen avslutades med att jag och Johan tog en biltur runt Roxen. Träffade på en massa djur i mörkret. Speciellt många hjortar. Några som låg i en hög och sov på en åker och några som gick över vägen, dessutom såg vi grävling och räv också. Rena rama djurparken. Vägen var trevlig förutom de sista milen, men man kan nog cykla på småvägar då. En av orsakerna till att vi åkte runt Roxen var att kolla vägen om vi nu ska cykla runt där någongång. Den andra orsaken var att vi ville åka bil.

Efter bilfärden åkte vi hem till mig och myste en massa och drack vin också. Fick använda mina vinglas för första gången och det ska nog bli lite oftare nu hoppas jag.

Kom upp rätt så tidigt på söndagen och sedan hände inte så mycket mer under den dagen. Skrev lite flyttkort och degade i sängen och kollade på tv. Ringde och felanmälde mitt kylskåp och fick en långekyl utkörd. På kvällen kom Johan över igen och vi lagade middag, så trevligt att äta med sällskap tycker jag. Sedan gick vi en lite promenad innan han åkte hem för att fortsätta plugga. Jag köpte godis och kollade på film och så var helgen slut för denna gång och i morse var jag uppe och i skolan innan åtta. Denna vecka ska bli lika bra som den förra då jag inte hade så stora problem med att gå upp på morgonen.

Det Positiva: Mys <3
Det Negativa: Trötthet som kommer och går.

When the stars shines above...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0