Kendouppladdning 2

Och så körde vi hårt igen igår. Blev ett roligt träningspass tyckte jag med roliga övningar. Fick bland annat öva på att jaga efter och försöka hinna attackera. Det gick sågär, ibland så hann jag med, men då glömde jag bort att gå framåt i attacken utan hoppade bakåt istället. Knepigt det där. Sedan skulle vi göra fina ji-geikos och sedan körde vi att man skulle släppa så få poäng som möjligt. Jag måste tänka lite på hur jag blockar och vinkla shinaien lite, men inte för mycket för då öppnar man Men och om man håller den för högt öppnar man Do. Jag får se till att bli snabbare så ingen kommer ifatt istället. Vi tränade mycket på att ta poäng och det är svårt tycker jag, får inte till riktigt bra träffar tycker jag, men det är väl något som kommer med åren antar jag.

Efteråt bastade vi, en kortis var det tänkt, men det blev nog närmare 45 minuter. Det är alltid så trevligt att basta så man glömmer tiden, speciellt om man har vatten att dricka och personer som pratar kendo.

Så har jag börjat packa också, hade ju som mål att vara klar igår innan träningen, men det gick inte bra alls. Nu har jag mest slängt allt i en hög och ska försöka organisera och lägga ner i väska. Har lite tidschema idag också. får se om jag lyckas klämma in allting, tror nog att det ska gå. Kanske får jag köra bil också, men vi får se hur det går. Mycket som ska packas och ha sig, fick dock lämna rustningar och shinai i Dojon igår så det slipper jag släpa omkring på.

Känner en liten nervös klump i magen som sparkar omkring och har sig, hoppas att det ger med sig så jag kan sova i natt. Imorgon får jag träffa mamma och pappa också för de ska komma och kolla, det ska bli riktigt kul att visa dem kendo.

Nej, nu får vi helt enkelt se om jag överlever det hela.

Det Positiva: Träning, träning
Det Negativa: Iiiiihhh...


Ännu en utmaning att överleva...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0