I am alive

Men ibland känns det som om jag är en zombie. Gråmulen söndag idag och jag har jobbat några timmar eftersom vi ligger ohjälpligt efter i vissa delar av produktionen. Så jag har laddat prover, kollat kontroller och även skyfflat ut en del provsvar. Ganska nöjd med min insats, mest nöjd är jag att apparaterna går som de ska och i allafall två ser ut att ha hämtat sig efter förra veckans små olyckor.

Jag jobbar alltså fortfarande och nu kanske det blir tre veckor till! Som jag vet och om det inte lugnat ner sig med provinflödet så kanske det bara fortsätter. Helst vill jag ha en lite bättre anställning än timmar, men man tar vad man får och just nu är det ju mycket. Enda nackdelen är att jag inte hinner söka andra jobb, vet inte ens om det kommit några nya eftersom jag inte varit inne och kollat på länge.

Ska snart hem och fixa i mig lite lunch sedan hoppas jag på att träffa Johan ikväll också och kanske gå på Vinterljus hade tänkt gå igår, men då mådde han dåligt så vi sköt upp det lite. Så igår blev det hemmakväll för mig under en filt och en massa godis. Inte helt fel det heller.

Min framläggning har jag haft också och det gick väldigt bra, kunde till och med svara på opponenternas frågor utan att hjärnan stod stilla. Det känns skönt att ha det gjort. Nu måste jag försöka ta tag i statistiken och ta den tentan till jul och sedan har jag opponering i januari och så kan jag ansöka om min examen. Livet går snabbt framåt ibland.

Kendon blir lite lidande av allt jobb och all stress, försöker ta det lugnare och gå på två pass i veckan och inte tre, vilket gjort att jag inte varit på ett lördagspass på evigheter. Min stackars shinai har fått en spricka i sig och den måste fixas till innan jag kan använda den. Känns lite konstigt att köra med klubbshinaierna, men det fungerar.

Hampushästen blir också lite lidande, men jag försöker så gott jag kan 1-2 gånger i veckan. Han blir så glad av att komma ut, men kan ju inte springa så fort i mörkret. Blir nog att åka dit lite mer på helgerna så man kan rida i ljuset. Jossan kan rida lite försiktigt igen så jag får sällskap också.

Men nu är det dags att packa ihop här och dra hemåt.

Det Positiva: Livet rullar på.

Det Negativa: Stress, trötthet och för lite sömn

I want to fly even higher..

Over and Out

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0