Sommarvärme

Haltade iväg till skolan i morse. Här i Linköping är det sommarväder som gäller till 110%, kunde gå i -shirt redan på morgonen, mycket härligt. Det var dock en ganska förvirrande morgon, vet inte riktigt vad som hände, men på något sätt lyckades jag glömma att äta allergimedicin så dagen har bestått av en hel del snörvlande.

Motivationen till tentapluggande finns väl inte riktigt där, men jag kämpade på och fick en del gjort idag också. Framförallt tog jag tag i mig själv och pluggade Miljöteknik. Har ungefär världens tråkigaste bok att läsa i, så man kämpar på av ren envishet för det mesta. Tur att föeläsningarna var så pass intressanta att man kanske snappade upp och minns något från dem ändå. Sedan hade Lollo återigen med sig motivationsbullar som det mumsades på under eftermiddagen.

På eftermiddagen fick vi också överraskningsbesök, helt plötsligt börjar mitt hårband röra på sig och bakom bänken stod Johan <3 Trevligt var det, nu sitter jag och väntar på att han ska komma förbi här hemma också så ska vi äta middag tillsammans och mysa, ser jag fram imot, har saknat honom.

Mina fötter vill fortfarande leva så lite som möjligt i denna värld, de är mest nöjda när de får vara utan strumpor, fria i luften och helst med ett lager Helosan på sig också. Hoppet lever för att de ska läka någorlunda iallafall. De befinner sig i just detta läge för tillfället. Det var jobbigt att ta sig hem från skolan, speciellt efter att ha suttit stilla en hel dag. Stelheten gick över efter ett tag, men trycket mot den ömmande huden blev bara värre och värre. Solen lyste dock ännu varmare än i morse så man kan säga att det kompenserade upp mina smärtande fötter.

Nu ska jag pyssla runt lite innan Johan kommer.

Det Postiva: Sol och sommarvärme.
Det Negativa: Smärta i fötterna.

Bita ihop, det är det enda sättet.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0