Mysfredag

Sov även länge denna natt, hur skönt som helst. Sedan lyckades jag ta mig till skolan och ha en två timmars föreläsning och tur var väl det, föeläsningen var intressant, med en av mina favoritföreläsare och så fick jag ännu en bok av Lollo.
Vi lunch cyklade jag ut till maxi och handlade lite, skönt att cykla i kjol och t-shirt, solen värmde bra, så länge vinden höll sig stilla vill säga. Tyvärr blåser det alltid i Linköping, men mellan husen var det ganska skönt i alla fall. På hemvägen var det uppför också så då blev det till och med lite svettigt.

Hemma bakade jag mig en äppelpaj och läste lite bok innan jag skulle till skolan och möta Johan. Nu var det ännu varmae, så jag kunde njuta av solen och kika lite på fotboll medan jag väntade. Så gick vi tillsammans till sjukhuset för att hämta Johans cykel, Johans nya cykel skulle det visa sig. Mycket fin! Sedan var vi hungriga så det blev en tur till stan och en pizza, innan vi for hem och där väntade en äppelpaj på oss. Kvällen har ägnats åt en massa mys och lite prat. Imorgon blir det grillning, men nu ska jag sällskapa med Johan. 

Det Positiva: Solen :D
Det Negativa: Motvind.

Kill på magen

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0