Husligheten själv

Söndag=huslighetsdag. Eller, blev så denna dag i alla fall. Har kännt mig så huslig att jag nästan blivit rädd för mig själv. Håller jag på att bli vuxen nu? Hemska tanke.

Men dagen började med att jag, som vanligt, sov två timmar länge än jag tänkte igår kväll när jag gick och lade mig. Då visste jag i och för sig inte att jag skulle få hoppa upp ur sängen mitt i mina försök att somna av att telefonen ringde. Kom i alla fall upp och kunde börja ta i tu med tvätten. Så illa tvungen var man eftersom strumporna var slut och utan strumpor fryser jag så dant om fötterna. Lite avundssjuk på folk som kan gå barfota året om och ibland går i sandale mitt i vintern (pekar menande åt Johans håll). Så skulle jag ju städa också och det flöt också på bra, så då kommer jag på att jag samtidigt som detta ska laga mat och baka. Blev en paj med tomat, aubergine och mozzarella, väldigt god, ska absolut göra flera gånger. Sedan gjorde jag en kesokaka också som jag ännu inte provat, kanske blir av ikväll efter träningen. Sist, men inte minst blev det kokostoppar som smakar som kokostoppar ska göra helt enkelt. Sedan att de fatnade lite på plåten och inte se riktigt ut som kokostoppar brukar är ju något vi inte behöver tala allt för högt om.



Nu väntar snart träningen, ska åka dit en timme tidigare då vi ska förbereda uppvisningen som är på tisdag. Börjar bli ruggigt nervös, men det ska nog gå bra. Eventuellt blir det lite kendo imorgon också, om jag fattade det hela rätt är det internationell dag på campus och hörde något om japaner och kendo. Får väl se, en tur till Colluseum blir det nog i alla fall.

Ska försöka få bort kokosbollarna från påten innan jag sticker iväg.

Det Positiva: God mat.
Det Negativa:Stela axlar.

You will find your way, I know it! You just have to belive in yourself.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0