Watchman

Gårdagen var en trevlig dag, förmiddagen spenderades vid datorn för att kolla in Tullstorps Hingstvisning på webb-tv. Helt fantastiska hästar var det, även om min dator hackade sig fram lite. Jan Brink och Minna Thelde hade en clinic också, väldigt intressant. Vill börja med avel helt plötsligt, har till och med valt ut pappan till mitt framtida föl. Chirlon 870 (http://www.tullstorp.nu/chirlon.asp) dels för att han är så otroligt snygg och dels på grund av stammen han har och att han har sådan talang för samling, piaff och passage är ju ingen nackdel direkt. Tyvärr hinner han nog pensioneras innan jag kommer i den sits att jag kan börja tänka på föl. Men, men hoppas kan man ju alltid.

På eftermiddagen blev det en promenad i det härliga vårvädret, stod ute och bara njöt av solen en bra stund. Kändes bra att röra lite på sig också, så tittade jag efter vårteckan. Hörde en massa fågelsång, bland annat från talgoxe, men vårblommorna väntar lite på sig ännu.

Mot kvällen så cyklade jag in till stan och träffade Johan. Åt kebab, som uppladdning inför den nya läsperioden och sedan gick vi på bio. Såg Watchman, med bland annat svenska Malin Åkerman. Den var underlig och mysko, men mot slutet bättrade den sig lite och blev ganska bra bitvis.

Nu måste jag iväg på kendoträning, men skriver om vad som hänt idag lite senare, om Rydsskogen, Påven och Miljömänniskan.

Det Positiva: Träffa Johan och sol.
Det Negativa: Datorn hackar sig.

Solen värmer frusna människor...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0