Vägrar sova!

Nu så är dagen strax över, eller en ny har väl tekniskt sett redan börjat, men det låtsas vi inte om här.

Jag vägrar för tillfället att gå och lägga mig, istället sitter jag klistrad vid youtube och sjunger högt med till Johnny Cash och June Carter. Har blivit helt fast för dem båda, det började med filmen Walk the Line för ett par veckor sedan och då visste jag inte ens vad jag tyckte om filmen, men jag kände ju igen en del av låtarna. Det är helt fantstiska sånger och jag gillar verkligen hans röst, den är häftig helt enkelt, så nu vill jag bara ha mer och mer.

Hade i vart fall en trevlig middag och myskväll tidigare, nu har Johan åkt hem så han kommer upp i morgon och kan plugga matte. Jag tror att jag kanske distraherar honom annars, men jag saknar honom redan lite. Maten blev god så den ska in i min receptbok som jag ska fixa imorgon. Imorgon ska också datorn fixas som om jag helt och hållet försvinner är det för att jag har haft sönder den helt och hållet och inte kommer ut på nätet igen. Hoppas på att det ska gå bra, jag har ju aldrig gjort något sånt här tidigare, men jag har lite nedskrivna instruktioner som Johan gav, så förhoppningsvis ska allt gå bra och så kanske min dator kommer må lite bättre.

Dagens lärdomar har varit många, så många att jag inte riktigt minns dem alla så här på rak arm. Hmm, kan det vara så att klockan är över midnatt och mitt huvud är i behov av sömn. Kanske, eller kanske inte, inte så lätt att veta, men sömn ska huvudet få. Snart. När jag lyssnat på Johnny och June´s Jackson en gång till.

Det Positiva: Mys
Det Negativa: Böjar också blir hungrig igen.

Yeah, we're goin' to Jackson, ain't never comin' back.

Over and Out


Gråter till Johnny Cash sista framträdande...

http://www.youtube.com/watch?v=iLBE99z13cQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=razI4E1qUYc&feature=related

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0