Dag i Skägget

Hehe, ja, det är ju alla fall tur att jag är optimistisk när jag planerar mitt tentaplugg.

Kom först till träningen igår och fick vänta utanför, dröjde dock inte lång stund innan Anders och Andreas också dök upp och som tur var kom Johanna ungefär en minut efter dem. Johanna frågade hur jag mådde och jag råkade nämna att jag hade världens träningsvärk i armarna efter tisdagens klättring. Anders visade då sin onda sida genom att hota med att vi bara skulle träna de muskler jag hade ont i. Blev en ganska så kul träning i allafall, men mycket träning på att få till perfekta steg och hugg, brukar bli så när Anders är instruktören. Försökte stretcha bort det mesta efteråt, men med dagens facit i hand var jag rätt så dålig på det. Efter träningen tog jag sällska av Louise till Skägget för att träffa Johan.

Tittade på tv, jag för första gången på mycket länge kändes det som, åt te och mackor och så hade han semlor också, mums! Den tredje semlan för mig på en vecka och denna var nog den näst godaste. Den godaste var nog vaniljsemlan jag fick på jobbet, vaniljkräm istället för mandelmassa är en underbar uppfinning. Denna semla hade inte så mycket mandelmassa så den fungerade fint också, speciellt som en överraskning en sen onsdagskväll.

Gick faktiskt upp i morse också, innan sju till och med! Efter frukost somnade jag på soffan istället, så bra börjde min dag. När jag vakande gick jag och letade upp Johan som pluggade matte i sovrummet. Så då hamnade jag där istället och så sov vi tillsammans ett tag i sängen. Kände mig väldigt produktiv. Tur att dagen inte var helt över i och med att man ändå gick upp så tidigt. Kom i allafall igång med att läsa tillslut och plötsligt gick det hur bra som helst, ha nu bara tre kapitel kvar så jag ligger till och med före min något ofullständiga planering. Mycket nöjd med mig själv.

Idag har jag också ätit falukorv för första gången på evigheter, det var gott, kanske ska börja lite mer med det också. Ska väl börja fundera på att ta mig hemåt snart också, dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt, men bra ändå!

Det Positiva: Dag i Skägget.
Det Negativa: Träningsvärk-

Effektivitet är att göra mycket tråkigt på så kort tid som möjligt så man får tid över till det som är roligt.

Over nad Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0