Ska bara.

Behöver sova, behöver sova ut riktigt ordentligt. Ska bara diska undan först, ska bara. Min lägenhet är snuskigt sunkig och en disk är första steget mot att ta sig tillbaka till rätt spår. Idag disk, imorgon tvätt. Så får det bli.

Varit hos Hampus två dagar i rad nu igen. Igår löshoppade vi och longerade. Löshoppat har jag aldrig gjort tidigare och det var kul. Speciellt kul var det att kolla in Hampus teknik. Kul att se att Joker hoppade också. Vi höjde och höjde och till slut kom väl hans smärtgräns på ett ganska högt rättuppstående, närmare en meter var det nog. Men han är ju fortfarande ung och det ser väldigt lovande ut, trots att tekniken inte är den bästa. Som tur är har han inget speciellt fel han gör i allafall, han gör olika fel varje gång istället. Hampus var nog glad att få hoppa utan mig på ryggen, stuts är ju bra gymnastig också, sedan att man hoppar en oxer från fel håll bara för att man inte vill göra som jag säger kan vi ju tala tyst om. Sedan kom vi på att Joke nog inte motionerat tillräckligt så vi tog ut honom igen och longerade. Första gången jag gör det på "riktigt", men jag vet ju hur det går till i teorin. Kollade på fört när Jossan gjorde och sedan fick jag ta över när han var mör och trött. Mot slutet gick det riktigt bra, han slappnade av en hel del. Hampus fick också komma uten sväng på volten, han behöve dock inte inspänningstyglar och inte behövde han galoppera heller. Hästarna fick stå inne sedan för det blixtrade och åskade, såg blixten slå ner och det brakade riktigt ordentligt.

Blev Hampushästen idag också, blöta blev vi, men jag envisades med en kort idtur. Det föll regn från himmeln och det var pölar på marken. Vi kryssade oss fram, när vi kom hem var Hampus ben alldeles genomblöta och det hade stänkt långt upp på halsen. Sedan fick han hö och då blev han glad. Nu får han, och jag, vila en dag och sedan kör vi igen på fredag.

Nu har jag snart diskat klart, otroligt, längtar till min säng nu.

Det Positiva: Löshoppning.
Det Nagativa: Blixtar som slåt ner.

Blixtar och dunder, magiska under...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0