Liseberg

For iväg till Göteborg igår och har fortfarande inte återhämtat mig från det. Kom iväg strax innan åtta och vid elva så var vi framme, sedan började köandet. Först skulle vi ta oss in på Liseberg, sedan skulle vi ha åkband och sist, men inte minst ville vi ju åka saker också. Jag gick ut hårt och startade med Balder, riktigt härlig, men efteråt var jag lite yr i huvudet och stod över Kanonen, kände inte för att hänga upp och ner just då. Sedan blev det vattenattraktioner, först Kållorado (?) där jag blev blöt, sedan så fortsatte vi av bara farten till nästa som var Flume Rider, satt längstfram och sedan var inte mina byxor torra på många fläckar. Även mycket av jackan var blöt, tur att jag tagit med mig en extra, dock tänkte jag inte på extra byxor så jag fick frysa lite innan de torkade. Då kom regnet istället och blötte ner dem igen. Åkte en hel massa annat också, Fritt fall, Lisebegsbanan och tillslut också Kanonen där jag och Johan satt allra längst fram. Det gick väldigt fort och jag skrek en massa, men den såg mycket läskigare ut än vad den var. Sist åkte vi radiobilar innan jag och Johan lämnade Liseberg och de andra för att ta oss till Avenyn och träffa mamma, pappa, Helena och Mattias.

Vi lyckades ta oss rätt och hittade dem på en uteservering där de ätit varmrätt och precis beställt dessert. Jag och Johan fick också dessert, mums vad gott det var. Sedan åkte vi spårvagn ut till Frölunda och kollade på Elinors nya lägenhet. Den var trevlig tyckte jag, men tolfte våningen gav mig lite svindel. Var mycket trött sedan och mina ben och fötter protesterade efter allt köande. Fick börja köra hemåt i allafall och det gick helt okej. Tycker om att köra på natten och det fanns inte så stor chans att jag skulle kunna sova heller eftersom benen gjorde så ont.  Vid kvart i tre kunde jag låsa upp min dörr och äntligen få komma i närheten av sängen. Blev vetekudde och filtar för att försöka minska värken och jag somnade ganska snabbt och sov och sov. Har inte varit så värst pigg idag heller utan mest legat och läst.

Trots att vädret kanske inte var det bästa på Liseberg och jag blev blöt och kall mest hela tiden var det en underbar dag. Mest för att jag fick umgås så mycket med Johan och med mina vänner. Sedan är det härligt att åka karuseller också, mindes en del trevliga minnen av skolresan jag gjorde i sjuan också, vad jag kände då och med vilka jag var där med.

Såhär blöt blir man på Liseberg

Imorgon blir det planering för nästa äventyr, blir paddling till nästa helg, ser jag mycket fram imot. Nu ska jag koncentrera mig på middag så jag kanske kan starta veckan på ett bra sätt.

Det Positiva: Dag med <3 och vänner.
Det Negativa: Blött och kallt.

Känner en massa lycka.

Over and Our

Kommentarer
Postat av: Systeryster

Åååh! det låter så roligt! måste ta mig till Liseberg snart jag med! Vilken tur att du åkte kanonen tillslut...den gillade jag mest :D



Och så har du sett min lägenhet också..haha .. bajsbruna väggar :P men ajg tror att jag kommer trivas :D



hade fint och hoppas att paddlignen blir rolig :D

kram på dig! <3

2009-07-16 @ 14:04:18
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0