Underklädesjakt

Så var det äntligen avklarat, för en vecka i alla fall. Känns underbart skönt och tentan kändes bättre än vad jag trodde också. Synd att jag inte pluggat mer, nu tror jag inte att jag klarade den, men med en dag till på mig (host, host, kanske lördagen som försvann) så hade det förmodligen gått galant. Känns ju lite snopet så här efteråt, men vad kan man göra om huvudet totalvägrar att sammarbeta.

Gav mig då ut på jakt i dag, shoppingjakt, vilket innebar att jag tog bussen ut till Tornby köpcentrum här i stan. Började med närmaste affären från busshållplatsen, Hööks, så underbart roligt det är att ha anledning att gå in där igen och köpa saker. Blev ett par vintervantar som ska invigas hos Hampus i morgon. Glömde mina gamla hemma i skogen så ett par nya på rean fick det bli. Sedan kurrade magen och eftersom jag beslutat mig för att nästa byte var underkläder laddade jag upp på McDonalds, inte ofta det händer, men ska man jaga underkläder vill man i alla fall inte göra det hela värre genom att vara hungrig. Kan då tillägga att det absolut värsta jag vet är att handla underkläder. Det är jobbigt att prova, jobbigt att leta efter storlekar och jobbigt att överhuvudtaget titta på. För det mesta är det så att jag aldrig hittar något heller. Ser jag något jag tycker är fint så finns det inte i min storlek. Det är som om det är ett stort hopp i storlekarna, mindre:ja, större:jodå men min storlek: nej minnsan. Aldrig finns det något på rean heller, där finns det bara ministorlekar, herregud, ibland önskar jag att jag hade sådanna. Vad lätt det skulle vara och man skulle till och med ha chansen att hitta matchande underkläder. Nu är det helt och hållet kört, sedan finns det inte så mycket snygga matchande underkläder heller har jag märkt, konstiga tunna saker eller med string. Hmm, nej tack.
Idag var dock en lycklig dag, lyckades redan i andra affären hitta två stycken som passade, dem norpade jag diret. Sedan kunde man köpa trosor tag 3 betala för 2 så nu kan jag rensa ut lite gamla som jag inte orkat slänga än.

Skulle sedan gå en vända och titta på rean, men där fanns bara fula kläder. Eller i alla fall kläder som jag inte tyckte passade mig. Så skulle jag kolla om det fanns nån bok om Nya Zeeland på bokhandeln, kammade noll där också. på väg ut ur ikanohuset tänkte jag inte på vad jag gjorde och åkte upp med rulltrapan fast jag skulle fortsätta på samma våning bredvid den, bara att åka ner igen.
Nästa stopp var ikea, en favoritaffär. Men går det bra med underklädesshopping går det för det mesta sämre med all annan shopping. Blev inte sugen på nått jag såg så där blev det bara en nödvändig plastback.

Nu ska jag försöka rensa upp här, det är skitigt och dant. I morgon ska jag ut i skogen med pigghästen och leva rövare. Ska bli härligt att se honom igen.

Det Positiva: Underkläder tillslut
Det Negativa: Trött

Come, come to me.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0