Myshelg

Lördagskvällen tillbringades hos Johan, med gott vin och film Into the wild, en fin film som är baserad på en verklig historia. Det bästa  med hela filmen var alla vackra vyer som man fick se, berg, solnedgångar och hav. Historien var också fin, men lite  sorglig också. Det är fantastiskt vad många människor det finns där ute som man kan möta och alla platser som man kan besöka. Vad begränsad man egentligen är i sin lilla värld, lite  av resfebern återkom, men jag tror att jag har den under kontroll än så länge. Det  blev ganska sent och ovan som jag är blev jag lite dimmig i huvudet av de två glas vin jag drack, men sen sov jag gott hela natten.

Sen lång frukost, så som det ska vara en söndagsmorgon/förmiddag. Sedan tittade jag på när Johan städade, jag var uppmuntrande stöd (?) och tittade i datatidningar, hittade en intressant om lite olika program så den ligger nu i min väska och väntar på att komma hem till lambohov och så ska jag försöka mig på att använda några av dem på min dator.
Vandrade iväg till Willys och handlade mat. Ett nytt recept som skulle provas. Ungefär som köttfärslimpa, men man rullade in fräst lök och svamp, ovanpå hade vi soja och oregano. Tillsammans med detta blev det råstekta potatisar, blev väldigt gott tillsammans, så jag ska skriva av receptet och prova det igen. Funderade också idag på att starta ett nytt projek, receptprojektet alla mina recept ska klistras in i en bok och så ska jag börja försöka laga alla också. Kommer nog att ta lite tid, men man måste ju börja någonstans, jag ska bli bättre på att laga mat.

Eftermatendvalan slog ner hos oss båda två ett tag, så fick vila lite på soffan. Sedan var det fortsatt städning för Johans del och här sitter jag och tittar på. Fick en kopp te för en stund sedan som jag smuttar på. Mycket trevligt är det, men nu ska jag gå och blåsa lite i Johans öra.

Det Positiva: Mys, vin, film, mat....
Det Negativa: Skolan börjar i morgon.

Varm luft i mitt öra och överallt....

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0