Bättre

Börjar väl med att berätta hur gårdagen slutade. Hade precis bestämt mig för att stänga ner och försöka sova bort min nedstämdhet, när Johan tycker att jag ska komma till honom. Behövde inte fundera någon längre stund över det utan packade väskan och hoppade på bussen. För det mesta tycker jag om att vara ensam, att bara vara med mig själv, men det här var en sån där kväll när grubblet inte ville ta slut. Det hjälpte mycket att bara komma i från lägenheten och sätt sig på bussen. Det hjälpte ännu mer att hoppa av bussen, känna Johans armar omkring mig och doften av honom i min näsa. Vi pratade och myste i hans soffa och då släppte det ännu mer när jag fick tänka efter och försöka komma på vad som egentligen är problemet, så nu mår jag bättre. Du är finast! <3

Idag sov jag ganska länge och sedan blev det frukost. Mitt på dagen gav jag mig av till Biltema, för att inhandla cykelslang så jag äntligen kan få en cykel igen, orkar nog inte laga den ikväll, men nu har jag i alla fall verktygen. Även lite rengöringsgrejer till kedjan blev det, min cykel ska bli på gott humör igen. Hittade dessutom en vattenkanna i zink som jag inte kunde motstå, letat ett tag efter en sådan och nu är den min!.Gick sedan på jakt efter en bok som passade till mitt receptprojekt och hittade en! Lycklig blev jag, så det projektet ska startas ikväll med att den goda chokladkakan och köttfärsrullen skrivs in. Det var en massa halva-rea-priset-rea i butikerna, brukar inte funka att hitta kläder då, men jag gick in i en skoaffär som hade 70% på en massa och mina ögon föll direkt på ett par bruna fina skor, i min storlek fanns det också och de passade. Så det blev ett impulsköp, men eftersom jag inte minns senast jag handlade skor så fick det bli så. De ska dock impregneras innan jag använder dem.

Ikväll blir det fiffla här hemma, lite skola och lite receptprojekt och så ska jag försöka hitta den tredje delen av Christopher Paolinis serie Arvtagaren (Eragon, Den Äldste) den heter Brisingr eller Eragon Skuggbanes och Saphira Bjartskulars sju löften, stod och höll i den idag i bokhandeln, men jag hejdade mig, bibliotektet finns ju faktiskt och måste vara världens bästa uppfinning (om den nu inte skulle finnas ute på nätet).

Skickade precis iväg ett mail till studievägledaren och nu hoppas jag att allt kan ordna sig så som jag vill.

Det Positiva: Bättre
Det Negativa: Ont i magen är blä!

Jag är så glad över att du finns där för mig när jag behöver det som mest.

Over and Out

Kommentarer
Postat av: Syrran

du verkar alltid ha problem med din cykel!! tycker du ska köpa en ny istället! ;P;P

2009-01-25 @ 21:37:39
URL: http://ellenelinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0