En ändlös cirkel utan slut

Ett lite ljus i pluggandes dimma syntes för ett ögonblick under dagen. Fick plötsligt en väldigt motivation och så var det kul och det gick så bra. Första gången någonsin som denna kurs varit roliga att plugga. Nu har optimismen lagt sig lite, tror inte det kommer gå i morgon, men jag ska gå dit och göra mitt bästa. Försöka höja poängen från förra tentan i allafall, kan nog inte gå sämre. Det jag ser fram i mot mest är att få det överstökat. Vill bara börja om på ny kula nu med de nya kurserna. Hade jag bara varit lite med motiverad i början av tenta-p så kanske det hade gått, men man kan inte få allting hela tiden och nu är det som det är, inte mycket att göra åt. Ser i vart fall fram i mot nästan en hel vecka ledigt innan allt börjar om igen. Som en ändlös cirkel utan slut, haha, nästan citat från lejonkungen där.

På tal om lejonkungen så har jag kommit fram till en sak om mig själv. Om mindre än tre veckor fyller jag 22 och borde betraktas som ganska vuxen. Ha, känner mig inte det minsta vuxen, kan ta ett exempel på varför, igår när jag gick till skolan var det is på vattenpölarna, sån där bubbelis som man alltid sprang och trampade på när man var liten. Överförtjust över att den fanns där var det precis vad jag gjorde. Gick och småfnittrade för mig själv och stampade på isen i pölarna. Mycket vuxet, plus det faktum att jag tittar på animerade serier från barndomen och citerar disney-filmer. Men det gör mig inget, jag trivs ganska bra med det faktiskt och om man mår bra av något ska man inte hålla sig borta från det heller.

Ska nu försöka panka in lite formler i mitt huvud inför mogondagen, sedan ska jag bara ha det skönt resten av veckan och försöka ladda upp batterierna.
 
Det Positiva: Motivation på G
Det Negativa: Frusna fötter.

Kom änglar

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0