Scones och filosoferande

Jahaja, egentligen borde jag inte sitta här utan packa inför göteborg, men, men, tror på att packa i sista minuten i detta fall. Inget som jag måste ha med mig utöver sovsäck och liggunderlag, plus att jag inte kan bestämma mig för vilken väska jag ska ta. Får se om jag orkar ta tag i detta tunga beslut senare ikväll.

I varje fall vakande jag sent, eller snozade sent kanske man ska säga, inte så konstigt då jag stännande uppe sent igår och belönade mig själv efter allt hårdpluggande, med kladdkaka och ncis. Jag är väldigt bra på att belöna mig själv har jag märkt, ibland är jag alldeles för bra och belönar mig själv redan innan jag har förtjänat det. Skrotade mest runt här hemma på förmiddagen, åt kladdkaka till frukost (mina nyårslöften har gömt sig i ett mörkt dammigt hörn) och slösurfade (något annat jag är väldigt bra på).

Så var det dags för tenta, jag gick dit, svarade på frågorna och gick hem. Vet inte om svaren blev de rätta eller om jag bara flummade fram något min hjärna tyckte var det rätta, men jag försökte i allafall. När jag kom hem hade jag fått ett sms. Naturligtvis, för första gången någonsin lämnade jag mobilen hemma när jag hade tenta istället för att ta med den, stänga av den och lägga den i ryggsäcken. Tror att jag tyckte jag var smart när jag bestämde mig för att lämna den. Kanske jag var också, nu kunde jag duscha och sedan cykla tillbaka till campus för att möta Johan.

Mitt scones-sug blev äntligen mättat, det är en helt underbar uppfinning. Té och scones, skulle förmodligen kunna leva på enbart det. Eller kanske inte, vill ha min juice, min gröt och mina pestorätter också. I allafall, té scones på zenit innebär smör, mjukost och sylt samt en stor pappersmugg hett té som man inte kan dricka den första halvan av den första sconsen. Det innebär också djupa diskussioner. Alltid, om allt möjligt, är övertygad om att té och scones är som gjort att filosofera kring. I och för sig behövs det inte alltid té och scones för att filosoferandet ska komma igång, så jag kanske har fel. Trevligt var det i allafall och jag tror jag var ondast för kvällen :P

I morgon blir det skola på förmiddagen och sedan Göteborg mot kvällningen. Och packing någon gång också, ja just det....

Det Positiva: Den finaste och scones
Det Negativa: Lite för mycket onyttig ett tag nu....

Among eagles fly ovet mountains high...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0