Myskväll och mysmorgon

Gårdagen slutade med en middag tillsammans med Johan. Vi gick och handlade lax och så hade vi råstekt potatis till och någon sort god sås, samt nyttigheter i form av tomater. Mycket gott var det, till efterrätt blev det kladdkaka och vaniljsås som jag gjort på morgonen. Alldeles för gott var det också. Myste och pratade resten av kvällen så det blev ganska sent innan vi somnade. Vi pratade om en massa olika saker och så försökte vi komma på pinsamma händelser. Det det svårt, tycker alltid det är svårt att komma på sådana saker. Det är till exempel bombsäkert att berätta hemigheter för mig, jag glömmer helt enkelt bort att det är en hemlighet och när någon frågar "Kan du inte berätta en hemlis?" står jag tycker inte att jag vet några hemligheter. Glömmer till och med bort mina egna hemligheter ibland.

Jag tror att jag vaknade ganska tidigt, med Matilda-mått mätt, men vi snozade oss igenom förmiddagen. Mycket trevligt och hade jag inte behövt gå upp för att äta frukost och gå och jobba så hade vi nog legat kvar länge, länge. Näste gång får vi ha dagen oplanerad så man kan mysa så länge man vill tycker jag.

Fick i allafall iväg mig själv till jobbet, var extra-städ idag, vilket innebär att man befinner sig på övervåningen av simhallen och växlar mellan att städa herr- och damomklädningsrum, spola duscharna och gå ute och torka bord samt städa toaletter. Japp, fem timmar städade jag och gnodde, hann knappt vända sig om innan den fläcken man just städat var smutisig igen. Deprimerande, men så är det, människor är de smutisgaste djuren har jag kommit fram till och usch vad mycket hår man tappar. Att städa ett badhus har fått mig att inse hur äckliga vi är, men samtidigt kan jag utan problem städa bort det mesta som dyker upp hemma numera, rensa avloppet hemma? Inga problem, jag har sett bra mycket värre saker på jobbet. Trött blev jag så efter cykelfärden hem laddade jag upp med choklad och kladdkaka inför träningen inte optimalt kanske..

Träningen var toppen, Nisse som var sensei idag och jag var slut redan efter uppvärmningen, men det var kul. Sedan virrade jag till det några gånger så jag har en del att träna på. Lite sur på att jag missar onsdagens träning, men hade ju ingen aning om att jag skulle träna kendo när jag bokade tåg till Göteborg. Ska i allafall träna lite hemma med mitt skohorn som kort och lätt shinai. Samt att jag ska leta upp en tröskel och träna attack-steg, någon som har en tröskel över?

För övrigt pratade jag med mamma nu på kvällen och det ploppar upp bebisar överallt nu, hur många som helst som skaffar barn, man blir helt snurrig av att hålla koll.

Nu ska jag diska undan bergen som växt upp i köket och sedan sova, imorgon gäller tentaplugg från tidiga morgon till sena kväll.

Det Positiva: Mys med den finaste <3
Det Negativa: Träningsvärk.

Like the sound of your voice and the smell that is you..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0