Kote!

Jahopp, så var söndagen och med den helgen, nästan över. Idag har jag inte gjort så mycket, läst en del och diskat undan, var meningen att jag skulle tvätta och städa med, men tvättstugan hade någon hunnit boka, ibland är det väldigt negativt att jag gillar att snoza på mogonen.

Kendoträning var det också idag! Det var kul även denna gång och jag börjar få koll på räkneorden, i alla fall när man ska skrika dem i ramsa. Man dras verkligen med när nästan tjugo personer står i en ring och räknar/skriker de japanska orden för siffrorna. Vågar dock inte skrika dem själv ännu, men ska träna hemma så jag kan det snart också. Mycket bättre gick det att skrika också, hihi och jag fick ingen anmärkning om min vänstra häl heller, försökte tänka på den mycket. Så fick vi lära oss ett nytt hugg, Kote där man slår mot handleden/överarmen, innan har vi bara slagit mot huvudet Men så det var kul med lite variation. Huggen gick bra att lära sig, men sen skulle han ha oss till att gå i olika riktningar också, framåt och bakåt gick okej, men så skulle vi går till höger och vänster också. Nästan omöjligt, speciellt för mig och min balans. Aja, jag får träna mera helt enkelt.

På hemvägen började det hagla så in i norden. Var som småspik som stack mig i ansiktet, fick dra ner mössan och upp med kragen på jackan, såg typ ingenting, men ändå kom de små hårda isklumparna åt mig. Ont gjorde det och kalla blev jag, sitter här hemma nu och försöker få tillbaka värmen.

Imorgon blir det till att tvätta, inga stumpor kvar att tala om och inga tröjor heller för den delen. Sedan ska jag städa, storhandla och försöka mig på att skriva en argumenterande presentation till tisdagens redovisning.

Det Positiva: Kote!
Det Negativa: Balanssvårigheter.

Can´t wait...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0