Helikopterlab och tågresa

Dagen har varit strulig i allafall i matväg. Tyckte att sömn var mycket mer värt än att gå upp och göra en ordentlig frukost, kändes som en bra sak att göra då, men det visade sig straffa sig under dagen. Kom iväg till skolan vid åtta i allafall och startade helikopterlaben, vi räknade och designade försök och sedan klippte och vek vi. Tidsödande och jobbigt, sedan stod vi i b-huset och släppte helikoptrarna från andra våningen vid java. Mycket folk som stannade och tittade nyfiket eller bara gick förbi och sneglade. Blev såklart hungrig så jag köpte youghurt och macka på java. Gick tillbaka till datasalen och designade fler försök, så tillbaka till java igen och så blev det en javamuffin också. Ni kanske se vart åt det leder....

Kom tillslut hem och började packa lite, invigde mina nya fina färgglada packpåsar. Åt lite frukt också och så packade jag matsäck, coscos, pesto och fetaost samt ett par mackor och den överblivna frukten. På tåget mot Nässjö fick jag sitta baklänges, ingen bra idé, försökte äta och så började jag må illa. Blev bara värre och värre, det enda som fanns i mitt huvud när jag kom fram till Nässjö var att jag var tvungen att ha chips, jag var övertygad om att det var det enda som kunde hjälpa mot illamåendet. Så chips blev det och genast blev allt mycket bättre, plus att jag fick sitta i färdriktningen också och kunda äta upp all min matsäck. Började på en ny bok också, Klanernas uppbrott den var trevlig och när jag kom fram till Göteborg så kom syster och mötte, hon köpte godis som jag fick smaka på och sedan choklad också. Väntade och pratade en timme innan nästa syster kom.

Så nu sitter jag här i systers studentrum och det är mycket mysigare nu än sist jag var här, nu är det mysigt och hemtrevligt och jag har redan fått lite insperation. Nej, Matilda, du får hålla dig tills du hittar en ny lägenhet. Sla packa upp mitt liggunderlag och min sovsäck och campera på golvet nu och sedan försöka mig på att sova, i morgon blir det Horse Show wiiie!!

Det Positiva: Systrar <3
Det Negativa: Illamående...

Man faller tillbaka så lätt och det är underbart.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0