Galopp i snö

Dagen började med galopp över snötäckt fält. Inte helt fel, var ute hos Hampus redan vid nio och börjde med att mocka och fixa allt annat som skulle fixas, på det viset kan man rida in i det längsta. Det var superhalt så jag lydde Jossans råd och red på vallen. Började med att skritta den snötäkta vägen ned till sjön för att se hur den såg ut. Hampus gillade den, han ville gå ut på sjön också, men jag vågar inte rida på is. I sommar ska vi bada, något som hästen tydligen älskar. Sedan red vi på vallen och skrämde upp Joker och Madicken i hagen så de också sprang, det var livat värre. Sprang en massa upp och ner för lutningarna, Hampus tyckte det var jobbigt och blev svettig, på slutet tappade han orken helt i mitten av backarna, men det var nyttig träning för honom också, nu får han vila från mig en vecka i allafall eftersom jag ska bort i helgen.

Sedan hem för att äta lite lunch och iväg till skolan. Där väntade resten av tjejerna så åkte vi med Paulas bil till RMV för vår lilla intervju, det gick bra och tog bara en timme ungefär så var hemma igen innan tre. Lyckades faktiskt städa lite, plocka upp saker från golvet, packa upp alla mina gratisprov från helgen. Moohaha, jag är försörjd för flera månade framåt känns det som, att ha Libresse som sponsor var en väldigt bra idé tycker jag. Sedan packade jag faktiskt upp allt ur ryggsäcken också, bokade tvätt-tid och diskade, kände mig väldigt nöjd med mig själv, lyckades få koll på ekonomin också, denna månad ser bra ut. Kanske till och med kan spara lite.

Iväg till kendo-träningen, trött redan innan, så jag var lite orolig för hur det skulle gå. Det var en rolig träning, fick lära oss stötar mot halsen och sedan en massa övningar. Fick en massa tips av fortsättarna också, varje onsdagspass känns det som om man blir så otroligt mycket bättre, men onsdagen efter är det iställer något helt annat som inte stämmer. Men jag försöker jobba vidare och så ska jag försöka börja träna lite mer hemma också, vill blir bra! Och snart är det dags att köpa kläder också. Det finns många coola saker med kendo och kläderna är ett av dem. De ser bara så otroligt coola ut när de glider fram över golvet. Sedan tränande vi mot rustningsklädda idag också och det är ju bara ännu häftigare, någon egen rustning blir det nog dock inte på ett tag, men drömma kan man ju. Blev naturligvis helt slut redan på uppvärmingen efter som Anders fick oss att göra armhävningar, situps och stå i plankan. Sedan var det en massa övningar och på slutet när man faller ihop av trötthet så skulle vi göra attacksteg och skrika över hela salen. Nöjd med mig själv i allafall även fast jag sitter här med dunkande huvudvärk. Undrar om Louise kommit hem ännu, när vi cyklade hem och närstan var framme vid korsningen där vi cyklar åt olika håll small det till, det lät som en smällare, men det var Lollos däck som pajat...

Ska försöka få i mig något så kanske huvudvärken släpper.

Det positiva: Galopp i snö.
Det Negativa: Huvudvärk

Bort med allt onödigt som snurrar i tankarna.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0