Effektivitetsdag

Kom i och för sig iväg en timme senare än vad jag hade tänkt, men klockan nio var jag på plats och redo att plugga. Gick ganska så bra ändå, fick lite naturliga pauser då Sara kom efter en timme och pratade lite och vid elvatiden kom Louise och gjorde mig sällskap. Sedan pluggade vi på med avbrott för lunch någon gång där mitt på dagen.  Efter lunch gick vi över till b-huset och fixade med Louises debattartikel som jag skulle opponera på, sedan kände jag det otroliga suget efter javamuffins så vi gick förbi där och jag fick köpa terminens första. Sedan skulle vi hitta en pluggplats och då hittade vi en Johan också. Han gick iväg på lektion ungefär när vi kom, men det var trevligt att se honom ändå. Sedan kom han tillbaka under en rast på kvällen.

Vi pluggade i allafall på bra och hann igenom alla föreläsningarna. Tillslut blir man så trött att man inte tänker normalt. "Kan man utveckla en kula som kan ta sig igenom skottsäkert glas?" och "Undrar vilket som kom först, det engesla ordet för glas eller det svenska för glass", så jag undrar hur mycket som gick in egentligen, men nu vet jag i allafall att enäggstvillingar har olika fingeravtryck. När jag var färdig att packa ihop, kände mig lagom duktig som gått igenom alla föreläsningarna kom Johan förbi igen, han skulle stanna ännu längre i skolan.

Eftersom jag varit så duktig blir det morronmencha-tid nu så jag ska titta på NCIS, jag menar man är väl ingen nörd heller...

Det Positiva: Johan och effektivitet.
Det Negativa: Huvudet är trött.

Ljusglimtar i dimman som sänker sig i huvudet...

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0