Trimning på ridbana och hallon

Doften av hallonpaj sprider sig i lägenheten och jag är halvvägs genom tvätten och städningen. Känner mig rätt nöjd med min dag, med undantag att jag inte kom upp i morse heller.

Iväg till Hampus kom jag i allafall, fast det var varmt att rida. Vi skrittade i skogen och plockade svamp, kantareller och svart trumpetsvamp. Jossan hotade att döda mig, återigen, om jag avslöjar stället för någon. Som om jag skulle kunna hitta dit igen. Var rätt så nöjd när vi kom hem, men när Jossan erbjöd att jag skulle rida Joker på ridbanan, han bara hoppade hela turen och var skitsur eftersom vi bara skrittade, så kunde jag inte hålla mig. Lite skillnad var det att rida när inte Jossan sprungit av honom innan som sista gången. Man behöver ju inte rida så mycket framåt i början i allafall. Försökte mig på lite travarbete och han gick bra tycker jag, slappnade av en del, tillslut, men sen ville han springa också. Galoppfattningarna gick betydligt bättre denna gång också och så fick han springa av sig lite, sedan tillbaka till travarbete och så testade vi lite ökning i traven också. Kommer bli en nice häst det där när han är färdig. Försökte tänka på hur jag red också och kände mig ganska rostig, min sits är icke den vackrast misstänker jag, men jag förösker jobba på det.

Efter den svettiga stunden på ridbanan så gick jag upp i skogen och plockade hallon till dagens paj som min familj som kommer hit imorgon ska få smaka på. Hoppas att den är ätbar, men med lite glass går ju det mesta ner.

Ska nog göra lite svampmacka ikväll, men först mera städning.

Det Positiva: Svamp och Hallon.
Det Negativa: Dålig sits.

Sometimes you wonder...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0