Plask och Lek

Det var en mycket trevlig dag jag upplevde igår. Jobbandet sträckte sig över två timmar och de två första grupperna var barn på 2-3 år och alla hade sina föräldrar med sig. Det var så otroligt söta! De flesta var vana vid vatten och plaskade omkring tillsammans med sin förälder som höll i dem. Vi hade en massa plastleksaker som flöt i bassängen och det var roligt att se hur barnen skrattade och pekade och ville leka med dem. Det allra roligaste var när ett av barnen, vid namn Tilda, tittade på mig när jag pratade med henne och sedan sträckte ut sina små, små händer mot mig och sedan låg hon och flöt en stund medan hon höll i mig. Hur gulligt som helst! Den sista gruppen var på 4-5 år och vana vid vatten och klarade sig utan föräldrar, vi gjorde ungefär vad vi brukar göra med den vanliga simskolan förutom att vi inte gjorde ben och armtag utan de fick mest sparka omkring. Efter detta så simmade jag en halvtimme samtidigt som jag väntade på Johan.

Plötsligt satt han där på läktaren och log mot mig! Blev så glad över att se honom igen. Sedan badade vi, jag har jobbat i simhallen i ett och ett halvt år nu och under den tiden bara motionsimmat i samband med jobbet. En gång innan jag började var jag och nöjesbadade på simhallen, men då blev det inte så mycket lekt som det blev igår.
Jag åkte den stora rutchkanan två gånger, en gång fram och en gång bak i gummibåten, den var rolig och inte alls läskig, kanske har blivit avtrubbad efter Liseberg. Sedan badade vi i vågorna också, simmade i grotorna, strömmen och alla bubbelsaker som fanns. Badade ångbastu tills jag inte kunde andas och bubbelpool såklart. Det var riktigt mysigt att vara där med Johan och upptäcka stället på nytt så att säga och inte bara se smutsen och vart man är tvungen att städa senare på kvällen. Sedan blir det ju extra mysigt när någon bär omkring på mig i vattnet och håller om mig. Då känner jag mig liten och omhändertagen, inte helt fel. Sedan så fick jag lära mig "riktigt" bröstsim också när man glider under vatten och då nacken inte blir lika trött. Det gick rätt så bra, men jag fick vatten i näsan och det är aldrig kul, jag kan inte riktigt blåsa ut genom näsan heller, det tar imot, får öva lite, för det var roligt att simma så.

Efteråt så gick vi ner på stan och åt mat. Jag åt kebab och det var mycket gott, känns nu att jag ätit ordentligt i ett par dagar för jag börjar må bättre, måste lära mig att äta så fort huvudet säger så. Ibland blir jag nämligen inte så hungrig i magen, men får en dunkande huvudvärk istället och då är det dags för mat börjar jag lära mig för det blir verkligen inte bättre om man väntar.

Idag började exjobbet! Sitter i biblioyteket på HU nu och skriver, ska börja leta lite böcker som jag kan läsa, mycket som jag måste lära mig. Imorgon ska jag få börja labba lite och göra lite testförsök så ska försöka förbereda mig lite inför det också. Då ska jag även ta med min egen dator så jag kan arbeta inne på rummet jag delar med andra studenter och doktorander.

Nu är det dags att fortsätta, vill ju inte komma hem allt för sent idag.

Det Positiva: Plask och lek med Johan <3
Det Negativa: Onda drömmar. 

En helt ny värld, en plats jag inte visste fanns...

Over and Out 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0