Nöjd

Pust och pust så är måndagen snart avklarad. Lyckades ta mig upp, mest för att jag var så illa tvungen, 25 minuter tar det att gå till skolan och då knatar jag ändå på i ganska rask takt. Hade föreläsning vid åtta ochsedan fem timmar hål innan nästa föreläsning, som vanligt på måndagar alltså. Hann i alla fall plugga lite på hålet så i en kurs ä jag fortfarande mycket i fas, i den andra ska jag renskriva och gå igenom någre föreläsningar, men annars är det lugnt i den också. Denna vecka blir det dock mycket skola ändå. Ska i princip göra klart vårt miljöprojekt denna vecka eftersom jag och Lollo har en lab som kommer ta en massa tid nästa vecka, denna ska också föreberedas en del så det bli nog ganska många heldagar i skolan. Tyvär måste jag skippa Hampus på onsdag eftersom jag helt enkelt inte kan åka något på dagen och det blir för stessigt att åka dit innan träningen. Får ta mig en extra lång tur på lördag istället.

Tog mig in till stan och hämtade cykeln idag också. Eftersom jag har världens träningsvärk, Nisse och hans "hugga dvärgar i huvudet" fel, så tog jag bussen, fast jag tänkte mig en promenad. Nu har jag cykel igen i alla fall, jippi!

Nu sitter jag här och är ganska nöjd med mig själv eftersom jag städat undan allt som jag skrivit upp att jag skulle göra i kväll, så nu kan jag ägna resten av kvällen åt att läsa lite i boken jag fick igår på träningen. Eller så kanske jag ska se på film istället och spara boken till senare i veckan. Eller så kanske det blir lite av varje.

Det Positiva: Avprickat och klart!
Det Negativa: Träningavärk.

Dreaming of you...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0