Mot undergången

I gårkväll lyckades jag med att kolla lite på min text i allafall och dessutom hitta ett examensarbete från 2006 som undersökte Tjernobylkatastrofens verkningar i delar av Sverige. Så lyckades jag också ta mig till skolan till nio i morse för att skriva lite till på texten, vi skulle träffas klockan tio. Vid halv elva är jag fortfarande ensam i salen och skickar ett förtvivlat sms. "Varför är ingen annan här?" Sedan kom det fram att Henke fått förhinder och skickat sms till Lollo igårkväll och Lollo trodde att Henke hade mitt nummer, men så var inte fallet. Lika bra det, nu kom jag ju till skolan i allafall och fasade ikapp i en kurs samt hann med mer på min text också. Åt lunch med Henke, Paula och Lina i vårt älskade Dalén, så allt blev ju bra tillslut.

Så var det dags för föreläsning i Miljötekniken och den fotsätter att hugga tag i mig. Ett tag övervägde jag på allvar att bli vegetarian, på riktigt. Börjar man prata om metallhalter och markutnyttjande så får man plötsligt så många argument till att inte äta kött. Tidigare har jag väl mest tänkt på att jag vill veta vartifrån köttet kommer, men nu känns det som om vegetarianism kommer rädda världen från undergång, ungefär. Problemet är ju bara att kött kan vara så otoligt gott. Lite domedagsstämning var det över det hela, som vanligt ungefär, men föreläsaren hade, enligt mig, vettiga åsikter och va väldigt bra på att föreläsa, så blev det lite diskussion också och det är alltid kul.

Efter föreläsningen satte vi oss och kollade igenom projektet igen och delade upp lite grejer till i morgon. Förhoppningsvis blir vi klara med det imorgon också så vi kan skjuta det ur världen. Blir mycket lab nästa vecka och då vill man inte ha npgot annat hängande över sig.

Hemma hade jag fått post! I Allers nummer 18 finns jag med. Repotaget från Miljödyket dök äntligen upp och det var trevlig läsning. Jag och Ebba finns med både i text och bild, otroligt snygga. I allafall så snygga man nu kan vara i en våtdräkt. Inget knasigt sa jag heller och inga felciteringar vad jag kunde se, men det är förstås svårt att minnas vad man egentligen slängde ur sig under dagen, var ju så mycket som hände.

Försöker nu förbereda mig för täningen genom att sippa på het nyponsoppa och korvmacka, attsingen, där sprack hela den vegetariska tanken, men världen får väl gå under då.

Det Positiva: Projekt snart klart.
Det Negativa: Allt pekar mot undergång.

You and me <3

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0