Feeling great

Idag har det varit en bra dag överlag. Solen har lyst och fålarna har kvittrat. Började dagen med att åka till Hampus, han fäller fortfarande som en isbjörn, fattar inte, tar bort och tar bort, hur mycket mer ska det komma? Fick sällskap av Jossan och Joker, Joker skulle ha vuxendag igen och det gick finfint. Bilarna brydde han sig inte om så han kanske är trafiksäker nu. Sedan skulle vi springa i skogen också. Fjordingar är överlag väldigt säkra på foten och Hampus med all sin erfarenhet kan springa där ingen normal häst skulle komma på tanken. Vi skulle mjukträna lite med Joker och det tyckte han var kul. Plöja fram genom ljungen var verkligen hans grej, han ville till och med galoppera, men där satte Jossan stopp, vuxet skulle det ju vara. Hampus tuffade på som vanligt, härliga hästen. På hemvägen visades en ny stig som gjorde att vi kom fram till dammen så det blev lite bad även denna gång. Joker krånglade ingenting utan tyckte bara det var trevligt att blöta fötterna och Hampus, Hampus mumsade vattenväxter och trivdes alldeles utmärkt. Allt som allt blev det en bra tur, Hampous tyckte nog inte att det var allt för ansträngande, men naturligtvis var det roligaste att rulla sig i hagen efteråt, efter att jag borstat och gjort honom fin, naturligtvis.

Hemma igen blev det läsning av bok, läste halva i natt och halva idag så nu är fentonde boken avklarad. Ska lämna den imorgon och så får vi se när jag får nästa. Efter läsningen blev det ut en sväng i solen igen. Promenderade och sprang lite växlande en runda i vallaskogen samtidigt som jag lyssnade på musik och fantiserade om svärd och krigare. Lite skadad blir man av att läsa för mycket fantasy. Sedan blev det lite yoga, evigheter sedan sist, men det gick ganska bra, Kendon är ju mycket stretching i och det hjälpte nog till. Känns skönt nu efteråt, har haft en del spänningar som böjade släppa. Får se när jag klämmer in det nästa gång, tror att det är väldigt nyttigt för mig att stretcha en massa, annars blir jag så stel.

Nu ska jag äta lite är det tänkt och dricka en massa vatten, ska sova tidigt ikväll så jag kommer upp imorgon, måste hinna in till stan och inhandla present till Linda innan jag ska dit. Sedan borde jag städa lite också, får se vad som hinns med.

Det Positiva: Spänningar som släpper.
Det Negativa: Evigheter tills sista boken kommer ju..

It`s my life, it`s now or never...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0