Farväl

Idag blev det hejdå till alla djuren och människorna uppe i skogen. Hann med en ridtur på Glumpi-klumpen under förmiddagen. Det var härligt! Sedan var det lite sådä att åka ifrån honom. Vet ju inte när jag kommer tillbaka närsta gång och om han fortfarande finns kvar då. Vad som helst kan ju faktiskt hända. Men nu ska jag inte tänka dystra tankar, om man bara grubblar kan man ju inte njuta av det ma får. Gosade sönder katterna också, Gustav tittade nästan hatiskt på mig, samtidigt som han brummade högt.

Lade över ungefär 250 bilder från veckan som ska upp någonstans, någon gång, förmodligen på bilddagboken efter tentan. Fick med mig matlådor hem också så jag är redo för några dagars stenhårt tentapluggande. Så fick jag köra bilen till tåget, sista gången på ett tag, kommer sakna.

Tågresan var ganska händelselös, blev lite försenade, men jag hann med bussen ändå som tur var. Kändes skönt att komma in genom dörren och vara här igen. Även om jag älskar allt hemma är det något som tillhör det förflutna. Det här är nutid och kanske framtid, det får tiden utvisa.

Nu är jag trött och lätt illamående, så jag ska ta och sova.

Det Positiva: Hemma igen.
Det Negativa: Jäkla allergi.

The things that were can never be again..

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0