Åter HemHemma

Så sitter man vid en läskig wide-screem skärm och använder åter windows. Imorgon ska jag försöka sparka igång min laptop och ansluta till nätverket, om det går vill säga. Nu saknar jag mitt bredband också, men jag är ute i skogen nu, hemhemma i Sevallbo och här är allting fint på andra sätt. Ska ta en paus från att sitta vid datorn flera timmar om dagen och bara slösurfa. Jag och pappa ska ut och vandra i skogen, min shinai är med och jag ska träna perfekta hugg så Anders kan sluta fippla med mina händer och jag ska träffa alla djuren igen. Sedan ska jag plugga också så det så, ska klara tentan nästa vecka!

Tågresan upp ägnades ut massa olika tankar som bara flög omkring, en riktigt trevlig stund, tänker aldrig så bra annars som jag gör på tåg. Blev hem och äta middag, något så klassiskt som mammas köttbullar, sedan tillbaka till Tierp. Syster skulle nämligen går dressyrkurs så jag hängde med och tittade på. Träffade Sudden igen, tänk att det är hela tre år sedan jag red honom nu. Tiden går fort och känns så långt borta. Sedan handlade pappa åt mig, det var rea i butiken, jätterea verkligen, en grön väst och ett par ridbyxor för tvåhundra. Mycket glad blev jag, speciellt som jag egentligen har köpstopp denna månad.

Katterna och kaninen har jag hunnit hälsa på också och imorgon blir det en tur till Glampi och åsnorna. Sedan fyller syster år också, så det kommer människor hit och så ska vi äta tårta.

Kvällen ska jag umgås med familjen och kanske norpa någon av mammas kakor, mums.

Det Positiva: Solen och djuren
Det Negativa: Inget snabbt bredband direkt...

Allt förändras, men är samtidigt så lika...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0