Äntligen Kendo!

Uppe tidigt idag och iväg till Hampus, hann till och med träffa Jossan innan hon åkte till jobbet. Pysslade i stallet och skötte om Hampestampe, han nosade på mina ridbyxor, som förmodligen luktade Glampi, och så försökte han bita mig i låret. Där fick man nästan igen för att man inte träffat honom på en vecka. Sedan red vi lite, Hampus fick bestämma endel och då valde han vägen ned till sjön, vilket tar en kvart att skritta fram och tillbaka så vi red lite på vallen också, så han fick springa lite, på lördag blir det en längre tur.

Hemma igen var det in i duschen och sedan packa stora väskan med mat, böcker och träningskläder. Icke att föglömma en shinai över axeln. Med allt detta anlände jag till campus lagom till lunch. Blevv plugg hela eftermiddagen, en lite paus för att njuta av solen och sedan plugg till kvällen. Så äntligen, efter evigheter kändes det som, var det dags för Kendo! Nisse som hade passet idag och återigen blev jag facinerad av hans snabbhet, speciellt han ben när han saxar på uppvärmingen, det är helt overkligt att se. Jag kan inte ens drömma om att mina ben någonsin kommer att kunna prestera på det sättet. Sedan var det en massa teknikträning hela passet, Mycket nyttigt, om än inte riktigt lika kul som att slå på folk, och mycket svårare också. I alla fall för mig och mina händer. Nisse var också där och petade idag, fast jag försökte och försökte att tänka, men så ska man tänka på fötterna också och på kiaiet och på tajmingen och då, då blir det för mycket för mig. Helt klart är i allafall att man blir helt focuserad på det man gör och man kan absolut inte tänka på något annat unde tiden. Avkopplande så här dagen innan tentan.

Nu ska här sovas hela natten lång och så blir det till att plugga lite formler och begrepp på förmiddagen innan tentan börjar.

Det Positiva: Kendo igen!
Det Negativa: Instängd när solen lyser.

När man känner att man hämnat rätt, gör man nästan allt för att stanna kvar.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0