Värmande vänner

Jobbade kväll igår igen, tyckte det skulle bli kul redan innan eftersom Linus skulle jobba en del av kvällen och jag inte träffat honom på länge. Elin skulle också jobba och hon är trevlig.

De två första timmarna innan stängning var roliga, i början var det en del folk, men sedan droppade det av, vi var också många som jobbade pga höstlovet så det var inte så stressigt, men en läskig sak hände. Pelle hade slängt ut en kille innan och han kom tillbaka och stod utanför och hotade honom, så polisen fick komma tillslut. Först bara en pois, men när det kom två till killar och hotade både Pelle och polisen fick han kalla på förstärkning, Pelle var lite skakis när han kom tillbaka och gick hem lite tidigare. Det var super att träffa Linus igen och prata med honom, han är så snäll och rolig och väldigt, väldigt nyfiken, ibland bara sprutar frågorna ur honom och man hinner knappt svara innan nästa kommer. Plötsligt kan han sluta mitt i en mening, titta ut genom hytten och utbrista :"en sån söt tjej!" kan vara allt från 15-16-åringar till mammor i 30-årsåldern han syftar på. Då måste man bara titta på honom och skratta, fattar inte riktigt hur han gör, jag kan inte titta på kunder längre och tycka de är snygga, är helt skadad över att behöva städa omklädningsrummen och där vill man inte titta på någonting alls.

Igår blev jag lite glad också, jag bara satt där och tittade ut när linus kommer och öppnar luckan in till hytten "fan vad snygg du är när du gör den där minen, gör den igen" vad säger man då liksom, visste inte ens vad jag gjorde. Kan tilläggas att Linus har en flickvän som han bor med och bara skojar omkring med alla på jobbet. Men det är ju alltid kul med komplimanger, inte så ofta som man får det av snygga killar direkt.

Sen jobbade Elin också och det var roligt, hon är rolig i vanliga fall, men så köpte hon en cola och blev helt galen. Sprang omkring och stänkte vatten på stackars Linus och var allmänt snurrig. Gick superbra att jobba med henne på kvällen också, vi spolade hela hallen, tog det ganska lugnt och var till och med klar lite innan elva så vi kunde hjälpa Lotta med det sista hon hade kvar.

Det var en frostig natt jag cyklade hem i och halvägs hem fick cykeln punktering igen, lite surt, men fixade det på en gång när jag kom hem så jag kunde cykla till skolan i morse. Hade bara en föreläsning som var helt okej och sen fixade vi en labrapport, men det blev mest en massa prat om skräckfilmer och annat. Sen skulle jag hem och plugga var det tänkt, men jag somnade istället, lite jobbigt när man är så trött hela tiden. Ska sova tidigt ikväll så jag kan bli lite piggare.

Det Positiva: komplimanger
Det Negativa: utsatt jobbmiljö med hot och jobbiga saker

Ni betyder mycket för mitt välmående, så otroligt mycket.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0