Nya tag

Nya tag och ny läsperiod. Lugnt och skönt kan man tänka, men skulle så väldigt gärna vilja ha en vecka lov där man slapp tänka över huvudtaget. Hade tänkt ta helgen till att vila ut ordentligt, men plötsligt får man en massa planer.
Imorgon är det tvätta och städa som gäller, samt kanske träna innan jag ska över till Louise på kvällen där det är halloweeninspirerad inflyttningsfest, något i efterskott.
På Söndag blir det en tur ut i skogen på dagen, till Trollegater och grottsystemet där, sedan jobba på kvällen och sist hem till Johan och se på film. Inte mycket tid att vila på, men det ska bli kul.

Denna vecka har jag inte gjort så mycket, först pluggat till tentan och sedan vilat efter tentan och träffat Johan en del. Usch vad mycket man fikar hela tiden. Två gånger blev det på torsdagen också. Först te och scones sedan en promenad och då blev vi så kalla att vi var tvugna att dricka mera te. Gick en sån mysig promenad i Valla lekte i lekparken (på klätterväggen) och hälsade på några hästar i hagen. Ett föl ville äta upp Johans hand, fler som gillar honom :).
Det är så mysigt att ha honom i närheten, i mitt liv. Jag tycker så mycket om honom, han får mig att må så bra, jag hoppas bara att han känner på samma sätt.  Det känns som det, när han håller om mig så blir jag alldeles varm och lycklig.

Det Positiva: Härlig höstlycka
Det Negativa: Inget lov

Blåa ögon som möter mina, vinden blåser kallt, men hos dig blir det varmt och skönt.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0