Julfest

Oj, helt slutkörd efter helgen. Lördagen började med att jag försov mig lite. Hade klockan som vanligt på halv sju och så tryckte jag på stopp-knappen och inte på snooze-knappen som jag skulle så sov sött vidare. Drömde sedan en mardröm om att jag inte packat någonting och vi var tvugna att åka till flygplatsen om en halvtimme. Sprang runt som en yr höna och visste varken ut eller in, resenerver redan? Sedan skickade Johan som tur var ett sms och jag flög upp ur sängen tio i åtta. Var tvungen att cykla halv nio och hade inte packat någonting. Så det var bara snabbt in i duschen och sedan slänga ner lite random grejer i ryggsäcken. Kämpade mig sedan iväg till busshållplatsen, lite stressad för jag hade stor ryggsäck på ryggen och en tung papperskasse i handen som vr jobbig att hålla i. Provade sedan att ha den på styret och var rädd hela vägen att den skulle gå sönder och sprida paj och rödbetssallad på hela cykelbanan.
Kom i allafall fram välbehållen och i god tid. När jag parkerat cykeln och gick över vägen kom Johan cyklande också så jag slapp vänta själv på bussen.

Framme i Bondebacka gjorde vi skinka och pyntade, sedan hade vi det mysigt med gitarrspel och sång. Gick sedan hem en sväng till Louise för att hämta extra sovgrejer, pepparkaksformar och hitta text plus acord till Pokémon låten som absolut skulle spelas. Tillbaka på bondebacka tände vi ljus och machaller och väntade på att folket skulle anlända. Tillslut som var de flesta på plats och vi började med julgodiset. Pepparkakor, ischoklad, kola och marsipan doppade i choklad, oj vad mycket det blev och vad gott det var. Sedan dukade vi upp buffén och började äta. Blev så otroligt mätt, allt var så gott. Sen blev det en massa snaskande på godis och lite mys resten av kvällen. Tillslut somnade jag nästan på soffan, blev bara fyra som sov över alla andra åkte hem till sig så jag behövde inte utnyttja mitt liggunderlag utan vi drog ihop sofforna och sov i dem, lite skönare.

Det var kul att träffa vännerna och umgås lite med dem nu innan jag åker. Mårten hade med sig sin mammas hund Bessy också och hon var jättesöt. Sprang lite med henne på gräsmattan och hon for hit och dit och blev välgit glad över alla mäniskor som fanns runt omkring. Sedan var hon mysig och låg i soffan också.

I morse när vi vaknade gick solen upp över motala, det var vackert.
Städade stugan och gick sedan fort till bussen och åkte tillbaka till Linköping, jag sov nästan med huvudet på Johans axel under resan.

Hemma igen var det som om luften gick ur mig helt. Däckade nästan i sängen när jag försökte få i mig lite mat. Har tagit mig lite i kragen nu och packat en del till jul och Egypten. Riktigt klar är jag inte, men kan ta det sista i morgon. Ska ikväll i väg en sväng till Johan och lämna min nyckel eftersom han ska titta till mina blommor en gång. Dröjer två veckor innan jag kommer tillbaka hit till Linköping igen, kommer att sakna honom... Försöker att inte tänka på det så mycket för då blir jag ledsen.


Bondebacka

Det Positiva: Julfest, med godis, mys och musik.
Det Negativa: Blir lite arg på mig själv att jag inte är så som jag vill vara alltid.


Varför kan jag inte bara vara...

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0