Hampus

Jodå, så är man inte hästlös längre! En ullig liten fjording har kommit in i mitt liv. Jättesöt verklign, men en riktig liten lortgris och ett stort matvrak. Fin gård han str på också, med liten ridbana och ridvägar runt omkring. Ägaren verkar ha en vettig syn på hur hästar ska skötas också så det ska nog fungera fint.
Liten beskrivning av Hampus: envis, mammut som man inte ska stå i vägen för om det finns mat i närheten.Hoppas på att vi ska komma överrens, det är i allafall kul att ha en häst så man kommer ut i skogen lite igen.
Vidare finns det två till hästar i stallet, Joker 3,5 år gammal fjording och Madicken, litet halvsurt ponnysto som granntjejen äger. Dessutom finns det får på gården, höns och några kalkoner. Höll på att dö när jag fick se kalkontuppen första gången, skit stor ful fågel, men han var tydligen världens fegaste, tryckte sig mot väggen när man kom för nära.
 
Funderar nu på om jag ska orka göra nåonting idag eller om jag bara ska kasta bort den här dagen också. Ska nog i allafall ta och diska samt städa köket lite och möjligen plugga, men känner jag mig själv rätt så blir det nog mest tv:tittande och slappning. Går snart in i tenta-p igen och då gäller det att samla ihop sig och fokusera.

Det Positiva: En häst!
Det Negativa: Slapphet

Come hold me again like you used to do.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0