Sittning och blåmärken

På lördagskvällen blev det för ovanlighets skull sittning. Bland det trevligaste man kan göra som student och om man som jag alltid har otrolig tur med bordskavaljerer och andra bordsgrannar är det bara att sitta ner och njuta. En riktigt trevlig kväll med det första gapskrattet på evigheter så kvällen blev lyckad. Sjöng många sånger, fick se gyckel och tittade på en kort film. Dessutom fick man god mat, förrätt, varmrätt och efterrätt, inte illa alls! Fick dessutom diskutera mina problem med styrelsearbetet med andra som haft liknande problem och kan stödja en på så många sätt med tips och stöd.

Jabbade idag på eftermiddagen med en av mina favoriter, han är en favorit eftersom han är öppen på ett sätt som jag har väldigt svårt för att vara. Märker på mig själv att jag slappnar av mer i hans närhet än vad jag normalt brukar göra med människor jag kännt en så pass kort tid. Tror att det till viss del att han konstant pratar omkull mig och överumplar mig med sina många frågor och tvära kast i samtalsämne, men jag gillar det verkligen. På det sättet håller jag inte allt inne så som jag normalt gör. Tror att det bästa med mitt jobb just nu är just människorna jag arbetar med, känner att jag blir mer och mer social genom jobbet och får träffa lite andra människor med andra problem än de studenter jag vanligtvis umgås med.

Det jobbiga med jobbet är min egen klumpighet, varje gång jag slutar upptäcker jag nya blåmärken där jag har skrapat i, tappat något på foten eller något annat klumpigt. Förstår inte riktigt vad som har hänt med mig, om jag alltid har varit så här, men inte varit i en miljö som varit farlig för mig. Den klumpigheten leder också till att jag ramlat ner i hål i skogen och varit tvungen att bli uppdragen samt slagit huvudet i samma vindskydd och på i princip samma ställe flera gånger under kort tid. Sådan är jag helt enkelt och det är ju bara att acceptera antar jag.

Efter den mycket nyttiga helgen föll jag till föga och inhandlade glass och brownies till denna kväll. Ska dock upp och springa imorgon bitti så det känns inte allt för jobbigt.


Dagens Positiva: Överumplande frågor och trevliga bordskavaljerer
Dagens Negativa: Klumpighet, blåmärken överallt

Frihet är något alla fängslade strävar efter, de redan fria inser inte ens att de är fria.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0