Tävlingsplanering Ht2019

Älskar planer! De kanske inte alltid går att följa, men att lägga upp dem är fortfarande kul!
Tanken för denna höst är att genomföra DM i Bruksridning samt 4 st dressyrtävlingar i LA.
Jag vet inte om det kommer hålla hela vägen, men siktet är inställt i allafall och utefter det kan vi bara göra vårt bästa.
 
Vi startar terminen med Bruks 25/8, jag kände mig inte redo för dressyrstart redan i augusti utan vill ha några fler träningar under bältet, samt att den lilla gräsmagen kan lägga sig något innan vi äntrar dressyrbanan. Målet med DM är en runda utan u, kan vi få det är vi kvalade till nästa års Fjord-SM, jag har egentligen inga stora planer på att starta där i bruks-klassen utan målet är ju att kvala till dressyren, men eftersom det går i Stockholm och är nära så vill jag i vilket fall åka och är vi bara kvalade till bruksen så får jag kanske svälja hjärnspökena och starta det. Förra året kom vi 3:a, men jag tror ärligt talat inte att vi kan toppa det då vi inte tränat alls sedan förra året, vi får se, det brukar hur som helst vara en trevlig dag.
 
Dressyrtävlingarna är planerade enligt nedan:
21/9 LA:1 Österfärnebo
28/9 LA:1 Östervåla
27/10 LA:1 Norrtälje
17/11 LA:3 Märsta
 
I år gick dressyren i LA:2 och LA:3 och förmodligen är något av de programmen med även nästa år så skulle kännas skönt att börja känna på dem "på riktigt". Förhoppningen är att ta ett kval i höst, helst båda två, men ett får jag nog vara nöjd med tanke på vårt bagage, det kan ju skifta ordentligt från tävlingsplats till tävlingsplats. Tanken är också att jobba långsiktigt mot lång bana, här i trakten finns det mycket tävlingar som erbjuder LA:3 så det kommer underlätta om vi kan börja känna oss varma i den klassen och inte lika långa tävlingsresor framöver.
 
Så ser planen ut, jag ska försöka att inte fega ur och avanmäla mig om det går dåligt i början utan hålla ut och hoppas att det släpper.
 
Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0