Mot veckan!

Det blev en lugn avslutning på veckan för Maxim och mig. Promenad på torsdagen och sedan longering över bommar på fredagen. Tre galoppbommar lade jag ut och så höjde jag upp den i mitten. Klarade det galant i båda varven, även om vänster var lite trögare. I höger slappnade han av riktigt fint och sänkte formen av sig själv. Vi börjar få koll på det här med att springa runt matten nu.
 
 
Helgen bestod av uteritter i sällskap båda dagarna. På lördagen tog vi med den nya hästen bort till hundbadet en runda, ca en timme blev det, mest i skritt, men även lite trav på en fin grusväg. Inga skrämselmoment, klarade får, kor och bilar även med matten kvar i sadeln, stolta över oss! Idag blev det långtur med stora svarta och medryttare, drygt två timmar tog det att mestadels skritta runt milrundan, några sträckor med trav, men annars skritt på lång tygel varvat med att trava ikapp stora svarta. Mycket trevligt och till och med uppehåll trots att vi pälsat på oss regnkläderna. Mot slutet hände det lite mycket borta i Fjällnora, så jag gick bitar av vägen, hade nog kunnat sitta kvar till mesta delen, men tog det säkra för det osäkra. Han varvade upp en del när det kom en skramlig buss, men annars skötte han sig bra.
 
Veckan kommer bestå av massa roligheter, ladda upp inför dressyrtävling på lördag då vi åker till Östervåla och rider LC:1, vi hoppas på att energin är på plats och vi får till en bättre runda än sist. Sedan bruks på söndag i Almunge och uppladdning inför DM som går om några veckor. Marithaträning som vanligt på onsdag och därimellan ska vi försöka rida ut någon gång och så hinna med något pass på banan hemma.
 
Det Positiva: Hösten
Det Negativa: Envis hosta
 
Will love you no matter what.
 
Over and Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0