Uteritter x2

Två uteritter har det blivit sedan sist, en i lördags och en idag. I lördags provade vi pelhambettet, verkar passa bra, Maxim var kanske lite skeptisk till det hela i början, men verkade ta det med ro när vi väl kom iväg. Testade utan nosgrimma nu i början, ska testa med en engelsk också, får se vad han gillar bäst. Han går på vanligtvis på remont, men det känns inte som det skulle gå tillsammans med ett pelham? Kanske ska testa det också.
 
Vi red iväg till vår galoppgrusväg och körde mycket intervaller galopp-skritt. Härlig tur, gjorde en avstickare och kollade in en annan väg också, men den verkade inte leda någonstans, jag ska studera kartorna lite noggrannare inför nästa upptäcksfärd. Jag är nöjd med effekten bettet fick också och jag tänkte mer på hur jag använde mina händer och tycker själv att jag blev kvickare i mina signaler.
 
Den mest ofördelaktilga vinkeln..
Igår fick han vila för vi åkte på äventyr istället, en sväng till västerås för att umgås med familj, lat dag vid en damm vilket var så skönt, gäller att njuta av semestern nu. Förresten hade vi äventyrsdag på lördagen också, men mer om det i ett eget inlägg.
 
Idag så blev det en skritt- och travtur ute på grusvägarna. Han var rätt så pigg vilket är kul, men jag är lite orolig för hur det kommer påverka tävlingarna. Han är inte riktigt så genomriden som jag skulle önska, men efter våra förutsättningar känns det okej, problemet blir om han blir lite för stark och pigg, för då brukar han också börja titta på saker och skiter lite i vad jag ber om. Vi får se helt enkelt, kommer ett inför-SM-inlägg imorgon tänkte jag :)
Just det, liten shoppingrunda idag blev det, hittade bruna fina Protector-benskydd när jag var i västerås på Glada hästen i spiltan trevlig butik, hittade en även en flughuva från Shires, som passade bra, ska försöka ta bild på den imorgon och övriga shoppingfynden jag gjorde på Börjes och Granngården.
 
För att matte tycker att vi är värda det... eller något...

Det Positiva: Pigg ponii
Det Negativa: Trött matte
 
Kan i allafall ett program...

Over and Out
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0