Beginning

Liten uppdatering om den gula prinsen kanske är på sin plats. Han känns pigg och glad, lite halvstel och oriden förvisso, men jag tror nog att det lossnar relativt snabbt. Vi ska testa en ny tränare på torsdag, vilket ska bli spännande.
Förra veckan mjukstartade vi med lite promenad längs en skogsstig, måste dock så här i början ha stenkoll på när tågen tuffar förbi så det inte händer någon olycka, han vänjer sig nog så sakta i hagen, men alltid bra att ta det säkra före det osäkra. Vi invigde sedan ridbanan med lite tömkörning dagen därpå och nog är han fin hästen, men stel som sagt. Nästa pass hade jag planerat en uteritt längs med järnvägen där vi promenerade tidigare, innan vi gav oss iväg kände en av stallkamraterna på Maxim och lossade honom i bogarna (hon är fysoterapeut), häftigt vilken skillnad det blev, märkte lite i ridningen tyckte jag också, mer framåt och luftigare liksom, speciellt i traven. 
 
Mitt nya hem hälsar Maxim
I fredags tog vi ett kort pass på banan, checkade av i skritt och trav, trött häst då det var varmt ute och ännu tröttare matte, men tyckte att det tog sig i slutet. Travade en del serpentiner och jobbade lite med tempoväxlingar i skritten. Lördagen blev lite vila, jag fixade saker hemma, fick besök av mamma och pappa och lite annat. Söndagen blev det uteritt igen, gav mig på att utforska lite i skogen viket såhär i efterhand var en dålig idé, men, men, kravlade omkring bland granar och stenrösen i en timme ungefär innan jag gav upp och insåg att nej, just i den skogen finns det inga stigar... Igår var vi på banan på kvällen och jobbade oss båda svettiga. Väldigt mycket basic igen, slängde in en upphöjd bom då och då för att liva upp det hela. Fungerade bra, superskoj tyckte Maxim, även om det är jobbigt att böja och ha sig i galoppen, men den är ju planen att jobba upp framöver. Ikväll ska vi rida ut en tur med en stallkompis, ska bli kul att få en väg att rida, hoppas på att det är fint. Jag hoppas att jag nästa helg ska få lite tid över och försöka ta mig bort till upplandsleden, tydligen ska man få rida där om man rider med gott omdömme och inte förstör, vore ju i så fall toppen.
 
I övrigt har vi det bra och till helgen hoppas jag att Johan flyttar upp så vi blir sambos igen.
 
Det Positiva: Sommar
Det Negativa; Ätande insekter
 
You make me miss everythin small

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0