Duktiga oss

Idag var en liten blandad stalldag. Det gick hyffsat bra att ta in honom från hagen, mötte en bil i lite väl hög hastighet, jag vinkade åt den att sakta ner och Maxim vände strategiskt ut rumpan i vägen så bilen i det närmaste stannade, sedan passerade vi enkelt. 
 
Systrar en jul för många år sedan
 
Efterlite hattande om vad vi skulle hitta på följde vi planen och red på vallen, inte allt för många regndroppar föll på oss, så tror det var rätt val. Var lite orolig över att det skulle vara halt, men till min förvåning gick det bra att trava lite lugnt. Liten kortare tur blev det dock, det halva varvet  utan trafik, var ute ca 45 min. Ganska händelselöst, tills matten bestämde sig för att rida förbi infarten till stallet och trava några hundra meter extra, det gick inte riktigt för sig, vi brukar ju bara skritta där och man vet ju aldrig vad som gömmer sig i de där obekanta buskarna som jag aldrig sett tidigare. Sagt och gjort, ett gäng fåglar flög upp och Maxim flög åt sidan, men jag satt stadigt och drev framåt, så ingen större skada skedd, mest irriterande. Så lite minus i kanten där, men sedan skötte han sig som en ängel med både medicin och bilar som vi mötte på väg tillbaka till hagen, så slutade på pluspoäng.
 
Imorgon ska vi trimma på ridbanan är det tänkt. Idag åkte mattenhem, duschade och for till Norrköping för att träffa festivalsyster för lite middag. Fint att se henne igen! Blir tyvärr allt för sällan.
 
Det Positiva: Träffa syster
Det Negativa: vädergudar och jobb
 
Going on

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0