Systerridning och bus igen

Så idag då? Vaknade upp, hade ont, drabbades av yresel igen, två gånger. Syster skjutsade in oss till akuten och så åkte hon vidare till stallet och tog hand om hovslagartiden. Vi tillbringade förmiddagen på sjukhuset, blev undersökt och fick göra konstiga övningar för att avgöra hur det var ställt, fick sedan röntga huvudet i en stor apparat. Inget fel vad de kunde se, vilket var skönt, blev piggare under dagen också. Fortsätter jag få yrsel den närmaste veckan ska jag kontakta dem igen.
 
Vi åt lite lätt lunch på biblioteket innan vi lämnade Johan och hans mattepluggande ifred och gav oss ut på nya äventyr. Promenerade en sväng och mjukade upp stela kroppen och sedan for vi ut till stallet, syster skulle rida, så Maxim kom inte undan med vila. Vi höll oss på ridbanan och det gick ganska bra, skritt och trav, några ponnyrusningar, men han skötte sig öfr det mesta. Försökte såklart smita undan som han brukar, nyttigt att se sin häst från marken ibland och försöka sätta ihop känslan som jag har när jag rider och vad jag ser från sidan.
 
Duktig häst övar att stå stilla.
Fina lindor idag igen
 Syster och ponny :)
Ponnybus som varit duktig :)

Skönt att inte känna sig tvungen att rida i eftersom kroppen vara blir stelare ju fler timmar som går. Förhoppningsvis är det lite bättre imorgon. Planen är att förmodligen löshoppa lite, kanske får ur lite mer energi då..
 
Ett smakprov på hur det såg ut i hagen efteråt, när vi smackat igång dem lite blev det full rulle.
 

Det Positiva: Inget regn, ingen hjärnskada
Det Negativa: Ont
 
Love you till the end
 

Over and Out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0