Litet äventyr

Ja, veckans planer har väl gått så där, men jag är nöjd ändå, ibland kan man inte få allt här i livet och för det mesta måste man prioritera bort någonting. Denna veckan fick kendon stryka på foten lite, i allafall hittills, får se hur slutet av veckan artar sig. Men jag har prioriterat andra saker som får mig att må bra och rört mig på andra sätt så träning kommer ju in i livet även utan kendo, även om det såklart inte är lika roligt.
 
I allafall, igår tog vi bilen till Söderköping, jag och Johan, eller rättare sagt tog vi bilen till en camping där, för där hade min barndomsvän Ida slagit läger för några dagar tillsammans med sin kille och deras 1,5 åriga son. Vi har träffats väldigt sporadiskt de senaste åren, men hon är den enda från min högstadietid, den enda från hemhemma jag håller regelbunden kontakt med, så det är alltid kul att ses när tillfället ges.
 
Sist vi träffade lillkillen var han väldigt rädd för det underliga människorna och tyckte nog att vi skulle hålla oss på avstånd eftersom han skrek när vi försökte hålla honom eller leka lite. Nu var han väldigt avvaktande i början, men tinade upp mot slutet. Kunde till och med mata med välling och ha lite i knät denna gång. Mot slutet blev han lite pigg och kommunicerade till och med lite med en vilket var kul. Himla charmig när han ler stort och "pratar", en bestämd liten kille som visste vad han ville. Det är kul att se hur han växer mellan gångerna, eftersom vi ses så sällan så blir det ju rätt så stor skillnad. Förhoppningsvis ska vi försöka ses igen när jag åker hemhem senare i sommar.
 
En mycket trevlig kväll blev det, jordgubbar och glass, prat i förtältet, promenad längs kanalen in till Söderköping och kolla runt lite där också. En kväll som var så värd att byta bort sin tvättid för, istället blev det tvätt ikväll och en promenad med pratglad syster. Så mina kvällar har varit fyllda med aktiviteter, något som är kul, men samtidigt för mig lite stressad. Det är så mycket att hinna med hela tiden, men denna vecka få det bli prioritet vänner helt enkelt, imorgon väntar middag med några av budovännerna vilket ska bli superkul.
 
Det Positiva: Vänskap
Det Negativa: Tidsbrist
 
Flower Power

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0